POGUBILI SE NAČISTO

U zemlju da propadneš: Ovo je najgori govor na dodeli Oskara ikada! (VIDEO)

Na dodeli najprestižnijih filmskih nagrada dogodile su se i neke komične situacije o kojima će se sigurno dugo pričati

Celebrities
Autor:
U zemlju da propadneš: Ovo je najgori govor na dodeli Oskara ikada! (VIDEO)
Foto: Printscreen Jutjub/ABC

Ovogodišnja 91.dodela Oskara koja je održana u Los Anđelesu ostaće upamćena po elegantnim i raskošnim kreacijama, ali i po nekim neprijatnim trenucima.

Prilikom držanja govora i proglašenja pobednika dogoodilo se mnoštvo čudnih momenata, ali ekipa filma "Vice" zasluženo je ponela titulu "najgoreg govora ikada".

Nakon što su Greg Kanom, Kejt Biscoe i Patrisija Dehanei-Li Mej osvojili zlatnu staatuu za najbolju frizuru i šminku, pod naletom oduševljenja popeli su se na binu, ne sluteći šta će se dogoditi.

Olivija Kolman briznula u plač dok je držala govor: Bila sam čistačica i maštala o Oskaru! (VIDEO)

Naime, kada su izašli pred publiku totalno su se pogubili, zaboravivši šta ko od njh treba da izgovori. Kako bi se izvukli iz neprijatne situacije pokušavali su da čitaju sa papira međusobno se došaptavajući. Međutim, svima je bilo jasno da su došli potpuno nepripremljeni.

Iz ove nezgodne situacije nije uspeo da ih izvadi ni orkestar jer su oni nastavili sa govorom čak i kad je krenula muzika.

Nakit koji je pre nje nosila ikona stila iz 60-ih: Lejdi Gaga na dodeli Oskara prošetala ogrlicu od 30 miliona dolara! (FOTO)

Koliko je njihov govor izgledao komičan pokazuju i reakcije Tviteraša koji nisu propustili priliku da se našale na njihov račun.

Nikad više ružičastih kreacija na dodeli Oskara: One su crveni tepih pretvorile u ovu boju! (FOTO)

(Stil.kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs