ŠTA ĆE JOŠ STREFITI KRALJEVSKU PORODICU? Nakon svega, pojavili se novi problemi, Kejt i Vilijam ovo možda neće izdržati

Kad vam je tazbina kraljevska porodica mnogi pomisle da su svi problemi rešeni, ali ako pitate Midltonove, oni će vam reći da to i nije baš tako

Celebrities
ŠTA ĆE JOŠ STREFITI KRALJEVSKU PORODICU? Nakon svega, pojavili se novi problemi, Kejt i Vilijam ovo možda neće izdržati
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton, nalaze se usred oluje kontroverzi koje su se, čini se, počele kuvati i pre njene operacije, a potom i dijagnoze raka koju je saznala ranije ove godine. Neki medijski natpisi sugerišu da su napetosti između para već bile velike i pre nego što se pojavila gomila zavera nakon Kejtine ​​operacije.

Najveću buru podigla je fotošopirana fotografija koju je Kensingtonska palata objavila za dan majki. Potom su se Kejt i Vilijam zajedno pojavili na pijaci, a mnogi nisu verovali da je na snimku zaista Kejt.

Kejt Midlton
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Takođe cela priča oko Kejtine bolesti, koju je dugo skrivala, pokrenula je glasine oko navodne afere princa Vilijama s Lejdi Rouz Hanburi.

I dok se celi svet pita što se zaista događa s Kejt, priča se da su se napetosti između kraljevskog para pojavile još pre Kejtine operacije. Problem su navodno finansijske poteškoće Kejtinih roditelja, pogoršane kritikama na način života porodice Midlton.

Kerol Midlton, Majkl Midlton
foto: Profimedia

Tvrdi se da je kralj Čarls frustriran finansijskim problemima Midltonovih, koji su pak navukli svojevrsne PR probleme kraljevskoj porodici, s obzirom na Kejtinu buduću ulogu kraljice.

Izvori tvrde da su finansijski problemi Midltonovih, pogoršani pandemijom COVID-19, doveli do dugova u iznosu od 3,2 milijona dolara i odustajanja od posla s potrepštinama za zabave.

Kralj Čarls, Kamila Parker
foto: Profimedia

'Kralj Čarls bio je ogorčen zbog ove finansijske katastrofe i katastrofe u odnosima s javnošću koja ostavlja mrlju na licu monarhije jer je Kejt buduća kraljica', tvrdi izvor.

Loše finansijsko stanje Midltonovih navodno je izazvalo razdor između princa Vilijama i Kejt. Uprkos naporima Kensingtonske palate da ublaži posledice svih loših PR poteza ove godine, svakog dana mediji objavljuju nova otkrića koja prete da okaljaju reputaciju kraljevske porodice.

Stil / Story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs