DŽASTIN BIBER OBJAVIO DA POSTAJE OTAC: Način na koji su saopštili da mu je supruga trudna je MAESTRALAN

Džastin Biber i Hejli Boldvin Biber očekuju svoje prvo zajedničko dete

Celebrities
22:00h Autor:
DŽASTIN BIBER OBJAVIO DA POSTAJE OTAC: Način na koji su saopštili da mu je supruga trudna je MAESTRALAN
Foto: Profimedia

Džastin i Hejli Biber podelili su sa svojim pratiocima radosne vesti i na veoma neobičan način saopštili da je Hejli trudna i da će da postanu mladi roditelji.

Par je tu vest objavio na Hejlinom Instagramu u četvrtak, podelivši slatki video, kao i slike sa profesionalnog fotografisanja koje prikazuje nešto što izgleda kao obnavljanje zaveta između para.

Hajli Biber, Džastin Biber
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hejli i Džastin su bili veoma otvoreni u pogledu želje da imaju decu i da ih dobiju mladi (Džastin ima 29, a Hejli 27), a Hejli je pričala o osnivanju porodice još 2021.

- Uvek smo znali da smo usklađeni sa onim što želimo u našoj budućnosti, rekla je za ELLE, razgovarali smo o tome da želimo da se venčamo mladi i da imamo mladu porodicu i da gradimo život.

Čak i pre nego što smo znali da želimo da budemo jedno sa drugim.

Džastin Biber
foto: Profimedia

Ovu lepu vest Hejli je podelila na svom profilu danas, ne krijući uzbuđenje i sreću, s obzirom da su želeli da se ostvare kao roditelji i to mladi.

Kada su Džastia pre nekoliko godina pitali kada planiraju bebu, on je odgovorio: "Kada Hejli bude na to spremna, ona je vlasnik svog tela".

Džastin Biber
foto: Profimedia

U braku su od 2019. godine.

Reakcije fanova su različite jer su mnogi dugo navijali za njegovu ljubavnu priču sa Selenom Gomez, koja je trajala gotovo deset godina. S druge strane, postoje oni koji podržavaju Hejli i tvrde da je ona pravi izbor za njega.

Nakon raskida sa Selenom, Džastin je brzo započeo vezu sa Hejli, zbog čega mnogi ne odobravaju njihovu vezu. Ipak, drugi fanovi tvrde suprotno - da je Hejli izvukla najbolje iz Džastina, da se smirio otkako je s njom, prestao sa lošim navikama, okrenuo se duhovnim vrednostima i ima mnogo kvalitetniji način života.

Hejli je takođe postala preduzetnica, lansirala je svoju liniju sjajeva za usne i maske za telefone, koje su postale pravi hit na internetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs