Hrskavi i mekani u isto vreme

Punjeni krompir nezaboravnog ukusa: Sočno, brzo jelo sa slaninom i kačkavaljem! (RECEPT)

Uživajte natenane u svakom zalogaju

Objavljeno: 03.08.2018. 13:22h
Autor:
Foto: Shutterstock

Sastojci: 3 veća krompira, 150 g dimljene slanine, 50 g mariniranih pečuraka, 3 kisela krastavčića, 100 g kačkavalja, 3 kašičice putera.

Priprema: Krompir zajedno sa korom skuvajte u prethodno posoljenoj vodi. Oljuštite i sa jedne strane napravite udubljenje, a sa druge strane nožem uklonite neravnine.

U sredinu svakog krompira stavite po 1 kašičicu putera. Iseckajte slaninu, krastavčiće i pečurke, promešajte i napunite krompire.

Pokrijte rendanim kačkavaljem i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok kačkavalj ne dobije lepu boju.

Prijatno!