pirs Brosnan i Kili Smit

Njihova ljubav je opasna po život: I dok voze bicikle, oni se drže za ruke! (FOTO)

Ova holivudska ljubav preživela je mnoge teške udarce koji su ih na na kraju dodatno zbližili, a dokaz tome je trenutak nežnosti u kojem su ih ulovili paparaci.

Objavljeno: 31.07.2018. 19:48h
Autor:
Foto: Profimedia

Glumac Pirs Brosnan (65) i Kili Smit (54) u braku su 17 godina, ali njihova se ljubav rodila još osam godina pre venčanja. Tada su već imali sina Dilana, danas 21-godišnjaka, dok se njihov sin Paris rodio u godini njihovog venčanja.

Brosnan je i pre veze s Kili bio u braku, s danas pokojnom Kasandrom Haris, a uz današnju suprugu preboleo je još jednu životnu tragediju kada mu je pre pet godina preminula ćerka Šarlot. Otkako su se upoznali, a bilo je to 1994. godine u Meksiku na plaži, postali su nerazdvojni sve od njihovog prvog sastanka na kojem su razgovarali do tri ujutru.

I posle 17 godina braka: Pirs Brosnan ne može da se kontroliše u blizini svoje supruge! (FOTO)

foto: Profimedia

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Ona poseduje tu snagu bez koje ja ne bih mogao da živim. Kad me Kili pogleda, slab sam", rekao je bivši Džejms Bond.

U svojim bračnim vodama vrlo često iskazuju otvorenu nežnost jedno prema drugome. Pirs i njegova supruga pokazuju koliko su srećni u bračnim vodama da je svima jasno kako su zapravo srodne duše.

Pirs Brosnan se ne odvaja od svoje supruge: Ona je stub mog života! (FOTO)

foto: Profimedia

Nežnost par pokazuje i dok voze bicikle, jer se i tada drže za ruke. Tako je bilo i nedavno u njihovom susedstvu u Malibuu, kad ih je ulovio fotograf u tom neodoljivom trenutku. Zaljubljeni par svima je uzor i dokaz kako ljubav nema rok trajanja, i bi svi poželeli da dožive barem mali delić onoga što oni imaju.

Ovih je dana Brosnan u centru pažnje pre svega zbog promovisanja filma "Mamma Mia: Here We Go Again", nastavka mjuzikla iz 2008. koji je inspirisan pesmama švedske grupe "ABBA". Sniman je na Visu, gde je takođe sa suprugom ima neke nezaboravne uspomene.