Zablistala

Savršena haljina za žene sa malim grudima: Mila Kunis u vatreno crvenom izdanju! (FOTO)

U Los Anđelesu je održana svetska premijera akcione komedije "The Spy Who Dumped Me" rediteljke Suzane Fogel

Objavljeno: 26.07.2018. 09:39h
Autor:
Foto: Profimedia

Film prati dve najbolje prijateljice Odri i Morgan koje slučajno postanu deo komplikovane međunarodne zavere, a glavne uloge poverene su Kejt Mekinon i Mili Kunis.

Mila Kunis i Ašton Kučer imaju stroge principe roditeljstva: Decu ćemo odgajati kao sirotinja!

foto: Profimedia

Obe dame su zasijale na premijeri, Kejt je bila obučena u crni kombinezon, a Mila je zablistala u dugačkoj vatreno crvenoj haljini modne kuće Valentino.

Model haljine s ovakvim tipom dekoltea sjajno pristaje ženama poput Mile koje imaju manje grudi. Za dame s većim grudima takav dekolte može biti poprilično nezgodan, jer ga je teško kontrolisati i u svakom trenutku postoji mogućnost male modne neprijatnosti ako haljina ne ostane na svom mestu.

Hvalili se da će decu odgajati kao sirotinja: Šta su kupili Mila Kunis i Ešton Kučer! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon rođenja ćerkice Vajat Izabele 2014. godine, Mila se u jednoj televizijskoj emisiji našalila kako prvi put u životu mora da nosi grudnjak jer su joj grudi porasle.

Mila Kunis ludi zbog Demi Mur: Prestani da nam se mešaš u živote!

foto: Profimedia

"Ne znam kako da se nosim s njima jer ih nikada nisam imala. Uvek sam nosila odeću za "ravne devojke" i sada su tu odjednom grudi. Sada moram drugačije da se oblačim. Za početak, moram da nosim grudnjak. To je jedan potpuno novi eksperiment za mene", izjavila je.