Modno podbacila

Najgore izdanje trudne Pipe Midlton: Totalni promašaj za krštenje sestrića Luisa! (FOTO)

Krštenje trećeg naslednika princa Vilijama i Kejt Midlton u kraljevskoj kapeli u Londonu očekivano je privuklo ogromnu pažnju javnosti, a svečanom obredu prisustvovala je i mlađa sestra vojvotkinje od Kembridža, Pipa Midlton

Objavljeno: 10.07.2018. 10:55h
Autor:
Foto: Reuters / Pool

Trudna Pipa Midlton u kraljevsku kapelu Sent Džejms palate stigla je u društvu supruga Džejmsa Metjuza s kojim u oktobru očekuje svoje prvo dete. Supružnici su na obred krštenja princa Luisa stigli odmah nakon Pipinih roditelja, Kerol i Majkla Midltona, a ono što je svima brzo zapalo za oko je staromodno izdanje inače uvek doterane Britanke.

Midltonovi su klasa za Marklove: Roditelji vojvotkinje Kejt dobili kraljevski tretman! (FOTO)

foto: AP / Dominic Lipinski

34- godišnja sestra vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton obukla je nežnoplavu haljinu s dugim rukavima i detaljima poput izražene kragne, velikih dugmića, nabora i plisiranog donjeg dela kreacije.

Odabir haljine s potpisom londonske dizajnerke Alesandre Rič, koju je nosila uz klač torbicu Džimija Čuo, špicaste cipele i tradicionalni šešir, britanski mediji kao i javnost nisu dočekali s preteranim oduševljenjem ističući da je Pipa ovog puta značajno modno podbacila.

foto: Reuters / Pool

Sličan scenario, kada je reč o svečanom stilu odevanja, Pipi se dogodio na majskom venčanju Megan Markl i princa Harija.

Ludilo pred kraljevsko venčanje u Vindzoru: Među prvim slavnim zvanicama Džordž Kluni, Opra Vinfri, Midltonovi, brat princeze Dajane! (FOTO)

Tada je obukla cvetnu haljinu brenda The Fold koja je mnoge asocirala na dizajn bočice poznatog pića "Arizona Green Tea" pritom postavši viralni hit.