Probajte
Punjene pohovane rolnice od oblandi: Hrskave, sočne, ukus neponovljiv! (RECEPT)
Baka Jelena nas je ponovo obradovala savršenim receptom!
Objavljeno: 23.06.2018. 10:21h
14:57h
Autor:
Autor:
Sastojci: 1 list oblande, ulje, 200 g sira, 3 jaja, beli luk (granule), seme suncokreta, susam, brašno, prezle, so
Uputstvo: List oblande stavite u mokru krpu da omekša. Sir izdrobite, pa dodajte jedno jaje, beli luk, susam i seme suncokreta i izmešajte.
Oblandu isecite na 9 jednakih kvadrata. U svaki kvadrat stavite kašičicu sira, savite stranice i uvijte u rolatić.
Jaja umutite i malo posolite. Rolat provucite kroz jaja, brašno, jaja i prezle pržite u dubokom ulju. Vadite na papirne salvete da se dobro ocede.
Preporučujemo duplu meru za četvoročlanu porodicu .
Prelepe, hrskave, ukus - neponovoljiv!
Prijatno!
(Izvor: Kod bake u gostima)
( Bakina kuhinja )