Dobrodošao!

Porodila se Miranda Ker: Bivša manekenka rodila sina, evo kako se zove! (FOTO)

Miranda je u novembru prošle godine objavila da čeka bebu sa Spigelom, osnivačem popularne društvene aplikacije Snapchat

Objavljeno: 10.05.2018. 15:16h
Autor:
Foto: Profimedia

Viktorijin anđeo Miranda Ker (35) i njen suprug, IT-stručnjak Evan Spigel (27) su, kako prenose brojni australski portali, u ponedjeljak uveče dobili sina.

Australijanka Ker porodila se u klinici Sedars-Sinai Medikal Centar u Los Anđelesu, a njoj je ovo drugo dete. Prvog sina Flina (7) ima s glumcem Orlandom Blumom (41).

Miranda je u novembru prošle godine objavila da čeka bebu sa Spigelom, osnivačem popularne društvene aplikacije Snapchat.

Najbogatiji bračni parovi u svetu poznatih: Koliko novca zaista poseduju? (FOTO)

foto: Profimedia

Kako izveštava američki portal TMZ, Ker i dete su odlično, a par je sinu odlučio da da ime Hart Ker Spigel. Ker i Spigel su u vezi od 2015, a verili su se već naredne godine. Par je u maju prošle godine imao intimno venčanje u društvu porodice i najbližih prijatelja, svega 45 zvanica, u svom domu u Kaliforniji.

Supermodel Ker nosila je belu Diorovu satensku venčanicu inspirisanu venčanicom glumice Grejs Keli iz 1950. Tada je za američki Vog rekla kako smatra da su Grejs Keli i Odri Hepbern najveće modne ikone koje su joj 'večna inspiracija'.

Zbog nje Miranda Ker izgleda savršeno: Vežba od 20 sekundi zateže celo telo! (FOTO)

foto: Profimedia

Miranda je u modnoj industriji od svoje 13. godine, a inače je i prvi model iz Australije koji je potpisao ugovor o saradnji s renomiranom modnom kućom Viktorija sikret.

Jedna od 'izabranih' Viktorijinih anđela postala je 2007, a revije je nosila uz supermodele kao što su Alesandra Ambrozio, Karolina Kurkova, Izabel Gulart i Hajdi Klum.

Ker se inače našla i usred skandala, zajedno s holivudskim zvezdama Kejsijem Aflekom, Markom Volbergom, Leonardom Di Kaprijem i mnogim drugima, kada je počela istraga protiv producenta i suosnivača produkcijske kuće 'Red Granite Pictures' Riza Aziza.

Podsetimo, Aziz je slavnima poklanjao skupocene poklone koje je, pokazalo se, stekao ilegalnim putem. On, njegov saradnik i očuh sumnjiče se da su ukrali milijarde od malezijskih poreznih obveznika kako bi financirali producentov raskošan život i kompaniju 'Red Grant' koja je producirala mnoge filmske hitove.

Ker je skupoceni nakit koji je dobila od Aziza vratila ministarstvu pravosuđa. S njim je navodno bila u kratkotrajnoj vezi pre braka s Blumom.