Izvrsne su

Prženice iz rerne: Ukusno seljačko jelo bez gomile masti! (RECEPT)

Slastan način da iskoristite bajati hleb

Objavljeno: 21.03.2018. 12:50h
Autor:
Foto: Shutterstock

Sastojci na 8 kriški bajatog hleba: 2 jaja, šolja mleka, 2 kašike brašna, pola kašičice soli, 3 kašike ulja.

Priprema: U posudi umutite jaja sa malo soli. Dodajte mleko, brašno i ulje. Ponovo promešajte da dobijete homogenu smesu. Svaku krišku potopite u smesu i ostavite kratko da se natopi.

Nakon toga poređajte kriške u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite u rerni sa ventilatorom, na 200 stepeni, oko 15 minuta ili dok ne dobiju zlatnu boju.

Prijatno!

Kolač iz snova: Čokoladno čudo koje ćete obožavati! (RECEPT)