Uživanje je zagarantovano

Čokoladne karamel oblande: Ovako ukusne hrskave kolačiće još niste probali! (RECEPT)

Foto: Bakina kuhinja

Potrebno je:

1 l mleka
500 gr šećera
50 gr čokolade
200 gr margarina
4 lista oblande
malo soli

Priprema:


U veću šerpu sipati mleko dodati šećer i staviti na šporet da se kuva. U pola kuvanja dodati čokoladu i margarin kao i malo soli i kuvati na laganoj vatri dok se ne pretvori u karamel i zgusne.

Foto: Bakina kuhinja

Skloniti sa vatre, i premazati 3 lista oblande onaj deo sa rupicama. Četvrtom pokriti tako da rupice idu na rupice. Preko obandi možete sipati preliv čokolade ili ostaviti onako.

Foto: Bakina kuhinja

Oblandepritisnuti par sati da se stegnu i ohlade. Seći na štangle.

Prijatno!

Izvor: Kod bake u gostima

Čokoladne karamel oblande: Ovako ukusne hrskave kolačiće još niste probali! (RECEPT) Izvor: Youtube

Oblande su nešto što svaka domaćica mora da zna da napravi. Predstavljamo vam bakin recept sa kojim nikada ne možete da pogrešite!