Kao grom iz vedra neba

10 godina im nije bilo ravnih u Holivudu: Slavni par stavio tačku na brak! (FOTO)

Fanovi su šokirani vešću da se jedan od najskladnijih parova iz sveta poznatih razvodi

Objavljeno: 07.08.2017. 11:55h 00:32h
Autor:
Foto: Reuters / Danny Moloshok

Ana Faris, najpoznatija po ulogama u kultnom serijalu "Mrak film", i glumac Kris Prat upoznali su se početkom 2007. godine i odmah se zaljubili. Od trenutka kada su počeli da se zabavljaju bili su nerazdvojni, a u julu 2009. godine venčali su se tokom intimne i romantične ceremonije na Baliju. Tri godine kasnije dobili su sina Džeka, koji je rođen prerano, pa je na samom početku života imao zdravstvene probleme, piše Glossy.

Par je tokom svih nedaća ostajao zajedno i u svakom trenutku su izgledali zaljubljeno do ušiju, a Kris se pojavio i u Aninom sitkomu "Mom". Nakon deset godina sreće, par je, ipak, naišao na problem koji nije mogao da savlada. Zato su rešili da na svoj brak stave tačku, a da ostaju u dobim odnosima pokazalo je njihovo zajedničko saopštenje o razvodu.

Ćerku Slavice Eklston maltretira muž: Ne da razvod mirnim putem! (FOTO)

"Žao nam je što moramo da vam saopštimo da se zvanično rastajemo. Dugo smo pokušavali i zaista smo razočarani. Naš sin ima dvoje roditelja koji ga puno vole i zbog njega želimo da sačuvamo svoju intimu što je više moguće dok nastavljamo dalje", navodi se u izjavi koju su Prat i Farisova objavili na društvenim mrežama.

Foto: Reuters

Za kraj, oni su istakli da to ne znači da će oni ubuduće biti neprijatelji i da ćemo čitati o njihovom prljavom vešu.

"Još uvek se volimo i uvek ćemo ceniti vreme koje smo proveli zajedno", zaključili su.

Preživeli sva iskušenja Holivuda: Slavni parovi otkrili tajnu uspešne ljubavi! (FOTO)