Posno

Prepečeni hleb sa semenkama: Gotov za 5 minuta, zasiti za 5 dana! (RECEPT)

Veoma je bitno što je posan, zdrav i lako se sprema

Objavljeno: 26.02.2017. 16:04h 10:54h
Autor:
Foto: Stil

U težnji da grickamo nešto zdravo tokom radnih sati, došli smo do recepta za prepečeni hleb sa semenkama. Nama, zaposlenim ženama, veoma se svidelo što se pravi bukvalno 5 minuta, a što može da nas zasiti dok ne dođemo kući na ručak.

Prednost mu je što je ukusan, zdrav i što se može jesti u svakoj prilici i kao prilog bukvalno uz sve!

Tako su neke od nas počele da ga poslužuju gostima (na opšte oduševljnje), neke su ga spremale čak i za slavu, a sve smo ga donosile na posao kako bismo izbegli proizvode iz pekare.

Sastojci: 1 pakovanje tost hleb (ili isečenog hleba), suncokretove semenke (a može i susam, golica, lan), malo senfa.

Priprema: Hleb premažite sa senfom, utapkajte namazan deo sa semenkama i zapecite 5 minuta na 200 stepeni u rerni. I to je to!

Mi smo ga večerali uz kefir, a na vama je da izaberete kako ćete jesti ovaj ukusni hleb. Prijatno!

Isprobajte i slane krekere po našem receptu!