Svako svojim putem

Dajana i Žika Jakšić potvrdili razvod: Svako je kriv za sebe, oboje zaslužujemo sreću

Shvatili smo da krivca nema... Da je svako kriv za sebe, i da oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve teže pronalazili, naveo je par u saopštenju

Objavljeno: 15.02.2017. 21:12h 20:24h
Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Estradni par Žika i Dajana Jakšić odlučili su da stave tačku na svoj brak, a sada su to i potvrdili saopštenjem za javnost.

Njih dvoje već nedeljama ne žive zajedno, a sada su se oglasili povodom pisanja medija o njihovom razvodu:

"Sa željom da se ne iznose neproverene informacije o nama i našem životu, a u cilju stavljanja tačke na priču, želimo da Vas i sve one koji nas poznaju obavestimo da smo zajednicki odlučili da se razvedemo. Shvatili smo da krivca nema... Da je svako kriv za sebe, i da oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve teže pronalazili.

Dugo vremena smo pokušavali da uskladimo stavove, navike i ciljeve, ali, nažalost, nismo uspeli u tome. Naš voljeni sin ce ostati centar naših odvojenih života i u tom smislu želimo da nas bar jedno vreme poštedite suvišnih pitanja i ostavite nas da na miru organizujemo svoje nove živote i dostojanstveno saniramo sve posledice koje iz ovakvih situacija proizilaze. Unapred zahvalni...", piše u saopštenju.

Nakon 10 godina braka i dvoje dece mirno mi je rekao: Ne volim te više!

Foto: Kurir / Marina Lopičić