Kraj ljubavi

Žika i Dajana Jakšić nedeljama ne žive zajedno: Još jedan razvod na srpskoj estradi?

Dajana i Žika više ne žive zajedno, a da u njihovom odnosu nije sve kao ranije, bilo je jasno kada je Jakšić nedavno u "Grandu" slavio 53. rođendan, počinje priču izvor blizak paru
Šuška se
16:32h Autor:
Žika i Dajana Jakšić nedeljama ne žive zajedno: Još jedan razvod na srpskoj estradi?
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Dajana Jakšić je pre nekoliko nedelja napustila dvadeset četiri godine starijeg muža Žiku Jakšić.

Jedna od najlepših domaćih pevačica i voditeljki i producent "Granda" rešili su da se raziđu, ali o tome ne vole previše da pričaju, pa za krizu u njihovom braku zna samo njihovo blisko okruženje. Pevačica je, prema saznanjima Kurira, sa petogodišnjim sinom Dušanom otišla iz porodičnog doma na Bežanijskoj kosi, ali je i dalje nepoznato gde se preselila.

"Dajana i Žika više ne žive zajedno, a da u njihovom odnosu nije sve kao ranije, bilo je jasno kada je Jakšić nedavno u "Grandu" slavio 53. rođendan. Cele noći je nazdravljao sa svojim saradnicima, a njegova žena i sin se nisu pojavili. To je svima bilo čudno. Čak su u neko doba noći saradnici počeli da zbijaju neumesne šale na račun njegovog braka", kaže izvor blizak "Grand produkciji".

On dodaje da autor emisije "Nikad nije kasno" nije pričao o razlazu sa suprugom, ali je sve šale s osmehom prihvatio.

"Niko ne zna razlog zašto je Dajana otišla od kuće. Svi se pitaju koja je to kap prelila čašu. Dajana se zbog braka sa Žikom odrekla svega i posvetila njihovoj porodici. Iako su joj mnogi stručnjaci predviđali blistavu pevačku i voditeljsku karijeru, ona se okrenula mužu i detetu i ništa drugo je nije zanimalo", završava izvor.

Varao je, ona mu praštala: Kako je opstao jedan od najpoznatijih brakova na svetu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs