Astrologija otkriva

Mudri horoskop, potpuno drugačiji od svih ostalih: Poruke opomene svim znakovima!

Ovaj horoskop nije nalik nijednom koji ste do sada čitali

Objavljeno: 23.08.2016. 20:04h 12:14h
Autor:
Foto: Profimedia

Ovaj horoskop ne predviđa budućnost na klasičan način, već šalje poruke koje opominju svaki zodijački znak!

Ovan

- Imaćete buran život jer ste po prirodi avanturista i ne uključujete previše mozak. - Pazite glavu. Zubi su vam slaba tačka, a obratite pažnju i na bubrege. Čuvajte se povreda. - U braku ćete biti verni, što je srećna okolnost, ali vrlo ljubomorni na partnera. - Pokušajte da ne krivite ni sebe ni druge, ne budite ljuti i obeshrabreni. - Talentovani ste za sve i svašta, ali ćete samo neke talente uspeti da usavršite. - Skloni ste ilegalnim radnjama pa možete imati probleme sa zakonom.

Bik

Bićete vrlo ljubomorni, ali verni u braku. Bićete dobar roditelj, ali malograđanin u vama nikada neće nestati. Pokušavaćete da se udružujete sa drugim ljudima, ali nikad nećete biti zadovoljni. Zaboravite na hladne napitke i sladoled jer imate osetljivo grlo. Čuvajte se potkožnih čireva, bićete im skloni. Mučiće vas i hemoroidi. Ne sukobljavajte se sa nadređenima jer ćete izvući deblji kraj. Nemojte previše leteti u zanosu, jer možete gadno da nastradati pri padu. Budite prisebni i odmereni.

Mali godišnji horoskop za 2017: Saznajte na vreme šta vas čeka, spremite se za prilike i neprilike!

Foto: Thinkstock

Blizanci

Volite da vas drugi uveravaju, savetuju, ispravljaju, nadopunjuju. U stanju ste da se žrtvujete za ljubav partnera, ali i podnesete česte preokrete, upravo u ljubavi. Slabe tačke su vam pluća, živci, ramena i ruke. Čuvajte se povreda jer ćete im biti skloni, a moguće je i da završite kod psihijatra. Vaša dvostruka priroda često će vas u ljubavi stavljati između dve osobe. Ne opterećujte se teškim mislima. Između sumnje i vere, uvek ćete izlaziti kao pobednik. Slušajte svoju intuiciju!

Rak

Bićete afektivni u ljubavi. Kao stvoreni ste za brak. Volećete porodicu, a i ona vas. Volećete miran i spokojan život. Ženske osobe ovog znaka biće izuzetno dobre majke. Povedite računa o želucu i zdravo se hranite. Patićete od reume, ali zato počnite na vreme s prevencijom. Ipak, ako vas neko nazove "uobraženim bolesnikom", neće mnogo pogrešiti. U bliskoj budućnosti, imaćete jedan brzi napredak u karijeri koji ćete dugo pamtiti. Prestanite da budete solo igrač, ni vi ne možete mimo sveta.

Ona dobija sve što poželi, muškarci joj jedu iz ruke: Fatalna dama Zodijaka!

Foto: Thinkstock

Lav

Lavovi uvek više daju nego što uzimaju. Ugodni pre braka, prijatni u braku. Kao roditelji bićete uspešni. Sve više ćete se uveravati u svoje sposobnosti i počećete da ih koristite na svoje zadovoljstvo i zadovoljstvo okoline. Čuvajte srce. Pazite se reume jer imate slabe zglobove. Poboljšavaće vam se finansijski status s godinama, a vi se zbog toga nećete uobraziti. Ako ste u braku, budite darežljivi.

Devica

Skloni ste da posvađate druge pa važite za "jabuku razdora" među znakovima. Znate da budete vrlo neljubazni. U braku ste prilagodljivi, ali naporni. Čuvajte žuč. Uloga "uobraženog bolesnika" dobro vam je poznata. Vaša kuća će biti uvek uredna. Nova neočekivana zbivanja će vas iznenađivati u granicama koje ćete moći da pratite. Doživljavaćete inspirativne trenutke, ali će se vaše prilike raspadati kao baloni od sapunice. Neka vas neuspesi ne obeshrabre, već se učite na greškama.

Horoskop i majčinstvo: Od Vage nema boljeg roditelja, Škorpija najgora!

Foto: Thinkstock

Vaga

Za vas je svađa nešto najodvratnije i zato ćete je majstorski izbegavati. Cenićete pravdu. Previše brinete o svom spoljašnjem izgledu. Obožavate da izađete i pokažete se, uz odgovarajuću zabavu, uz nezaobilazne nove "krpice". U braku ćete biti prijatni, a kao neko ko ugošćuje i vrlo gostoljubivi. Čuvajte se bolesti bubrega. Mučiće vas i mokraćna bešika. Sve dosadašnje zablude razrešavaćete na sopstvenoj koži i zato će vam ta rešenja biti dragocenija. U doglednoj budućnosti, donećete odluku koja će vas zadovoljavati do kraja života. Pokušavajte da ojačate samopouzdanje, ali nećete imati puno uspeha. Čuvajte se osoba u znaku Jarca.

Škorpija

Vaše strasti biće dobro kontrolisane, jer se plašite da rizikujete. Kroz čitav život oscilovaćete između čulnosti i ljubomore. Nažalost, patićete od slabe probave. U životu ćete se boriti protiv čestih visokih temperatura i bolesti, ali ćete preživljavati uspešno. Ukazivaće vam se primamljive mogućnosti napredovanja, ali vi nećete znati da ih iskoristite. Dolazi vreme kad ćete morati da zapisujete svoje dužnosti i obaveze, budite srećni, isplatiće vam se. Ako imate decu, doživećete velike radosti. Izbegavajte ljute začine i jaka pića.

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

Foto: Profimedia

Strelac

Bićete vrlo zaljubljive prirode. Doživećete trenutke najveće strasti i najveće tuge. Iz tih “požara” redovno ćete izlaziti kao pobednik. Skloni ste menjanju partnera. Bićete odlični prijatelji. Živećete u duhu kompromisa. Imaćete nekoliko trzavica u održavanju veze, ali sve će se na obostrano zadovoljstvo rešiti. Kao ključnu stvar, uvedite smisao i svrhu i bićete nagrađeni. Rešite se haosa. Bićete zadovoljni poslovima kojima ćete se baviti.

Jarac

Vi ste osoba sa jakim i iskrenim osećanjima. Uvek ćete izbegavati svađu i porodične nesuglasice svake vrste. Kada vi prekinete vezu, to je zauvek. Kasno stupate u brak. Bićete vrlo nesebični i verni (ne pre braka već u braku). Reumatoidni artritis će vas pratiti kroz život. Pazite posebno na zglobove kolena. Postupno ćete popravljati svoj odnos prema drugima. Ponašajte se prema kolegama na poslu strogo profesionalno. Budite diplomata.

U njima ćeš naći sve osim muža, prodaće i tebe za slobodu: Tri zaklete neženje Zodijaka!

Foto: Thinkstock

Vodolija

U ljubavi ćete biti skloni velikim kolebanjima. Kada naiđete na stranputicu, zaobiđite je u što širem luku. Činićete ustupke i nikad nećete zažaliti. Sve više ćete verovati u čuda koja dolaze, jer će događaji koji vas očekuju to i dokazati. Očekuju vas smetnje u krvotoku. Dolaze dani kada ćete se više družiti sa rođacima i bliskim prijateljima sa kojima ste, tokom godina, počeli da gubite kontakt.

Ribe

Uvek ćete žudeti za velikom ljubavlju. Često ćete patiti zbog osećaja niže vrednosti i zato ćete aktivirati nekoliko mehanizama obrane, da biste se suprotstavili. U braku ćete biti blagi i požrtvovani. U stanju ste da se prilagodite svakoj situaciji, baš kao riba u vodi. Sve više ćete pokazivati samostalnost u poslu kojim se bavite, i sami ćete biti iznenađeni. Često ćete biti prehlađeni i zimogrožljivi. Imaćete i smetnje zbog kožnih oboljenja. Upoznavaćete nove ljude i putovati na uzbudljiva mesta, ali onda ćete se uvek vraćati u vašu "bazu".

Srpski Narodni kalendar: Stariji od horoskopa, precizno pogađa budućnost!

Foto: Profimedia