Dokaz da iver ne pada daleko od klade

Moćna i snažna na slavnog tatu: Znate li čija je ovo ćerka? (FOTO)

Njena fit forma ne čudi budući da je odrasla u domu gde je fizička aktivnost bila sastavni deo njenog života

Objavljeno: 22.05.2016. 18:32h 05:30h
Autor:
Foto: Profimedia

Bjanka Bri Van Dam je američka glumica, rediteljka i producentkinja, koja je pažnju medija nedavno privukla atraktivnom fotografijom na kojoj izvodi špagu "u vazduhu".

Plod vanbračne afere: Ovo je sin kojeg je slavni glumac napravio kućnoj pomoćnici! (FOTO)

Reč je o potezu koji uveliko podseća na scenu iz filma "Kickboxer" sa Žan Klod Van Damom u glavnoj ulozi. Obučena u bikini, 25-godišnja Bjanka je pokazala da je u fit formi na kojoj bi pozavideli mnogi.

Ponosna mama princeza Šarlin: Neverovatna sličnost nje i sina Žaka! (FOTO)

Foto: Profimedia

"Želim da pokažem devojčicama i dečacima da možeš da budeš ženstvena i u formi. Da možeš da prekrstiš damski noge, ali i da se fizički odbraniš od bilo kakve pretnje", izjavila je Bjanka za New York Post.

Najmračnija tajna Kenedijevih: Potresna priča o neželjenoj ćerki! (FOTO)

Njena fit forma ne čudi budući da je Bjanka odrasla u domu gde je fizička aktivnost bila sastavni deo njenog života. Naime, osim zaljubljenosti u borilačke sportove njenog oca, majka Gladis profesionalno se bavila bodibildingom.

Bjanku su sa sedam godina upisali na balet i klizanje, a vremenom je počela da odlazi u teretanu, da se bavi kikboksom i karateom. Danas je vešta u borilačkim sportovima poput svojih slavnih roditelja, pa tako dokazuje onu poznatu izreku da iver ne pada daleko od klade.

Samo 15 minuta je dovoljno za seksi guzu i zategnute noge: Najbolji trening kod kuće! (VIDEO)