Obavezno probajte

Pekarski đuveč gotov za 30 minuta: Ručak koji će obožavati cela porodica (RECEPT)

Jelo koje će postati često na vašoj trpezi

Objavljeno: 20.04.2016. 15:23h 13:12h
Autor:
Foto: Profimedia

1. U šerpi izdinstajte seckanu šargarepu, dodajte meso, biber i začin. Kad je meso prodinstano, dodajte seckani paradajz i paradajz pire.

2. Oljuštite krompir i isecite ga na kriške. U vatrostalnu posudu poređajte red krompira, preko stavite očišćen pirinač i posolite. Preko toga stavite izdinstano meso sa lukom i šargarepom, a zatim odozgo poređajte ponovo krompir.

3. Prelijte sve vodom, tako da voda prekrije krompire. Prekrijte folijom i stavite u rernu da se peče oko 20 minuta na 200 stepeni.

Hrskave pogačice sa kajmakom (RECEPT)