Oduševiće vas

Izgleda kao mali kontejner u šumi: Unutrašnjost je potpuno fascinantna! (FOTO)

Unutrašnjost ove kućice pokazuje brojne mogućnosti modernog življenja u izuzetno kreativno iskorišćenom prostoru

Objavljeno: 09.03.2016. 15:09h 23:54h
Autor:
Foto: Facebook / Tinyhouselistings

Ova mala kuća pokazuje kako maleni prostor može da bude itekako moderan i funkcionalan. Iako male kvadrature, kućica ima baš sve što je potrebno ne samo za život već i za uživanje u njemu. Dovoljna je samo jedna "šetnja" kućom, da shvatite kako nije malena onoliko koliko vam se činila spolja.

Dizajnirao ju je Patrik Romero, a unutrašnjost pokazuje brojne mogućnosti modernog življenja u izuzetno kreativno iskorišćenom prostoru. U dnevnom boravku se nalazi i kutak za skladištenje u kojem je smešten krevet koji po potrebi može da se razvuče.

Nije ušla u podrum 20 dana: Ono što je tamo uradio njen muž ostavilo ju je bez teksta! (VIDEO)

Ali krevet na razvlačenje nije jedino mesto za spavanje. Spavaća soba, odnosno glavni krevet za spavanje je smešten iznad kuhinje. Do kreveta se dolazi merdevinama koje ne zauzimaju puno prostora, a s obzirom da je krevet smešten odmah ispod velikih krovnih prozora, pogled je božanstven.

Kao i ostatak kuće, kupatilo obiluje prirodnim svetlom koje u kombinaciji s belim zidovima vizuelno čine prostor još prostranijim. Zapravo, mogli biste da se iznenadite nakon svega što ste videli da ovaj dom ima samo 50-ak kvadrata!

Smejali mu se kada je počeo da živi u garaži: Sada su ljubomorni! (VIDEO)

Tuš kabina je moderna i elegantna, ali se odlično uklapa u rustični deo ostatka kuće. Kućica je smeštena u šumi u Juti, a na prvi pogled ne ostavlja utisak da pruža luksuz, kakav zaista pruža.

Ostatak fotografija pogledajte ovde.