Fantastična transformacija

Smejali mu se kada je počeo da živi u garaži: Sada su ljubomorni! (VIDEO)

Nakon što je shvatio da bi kuća i život u Parizu bili previše skupi, francuski fotograf potražio je svoju kuću iz snova u Bordou
Enterijer
15:08h
Smejali mu se kada je počeo da živi u garaži: Sada su ljubomorni! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/Kirsten Dirksen

Svakoga dana sve veći broj ljudi prihvata novi minimalistički stil života, pa se odlučuju da žive u što manjim domovima koristeći samo preko potrebne stvari. Ovaj trend se velikom brzinom širi po celoj planeti, a jedan čovek je čak uspeo da izgradi svoju kuću iz snova za samo 9.000 dolara!

Male kuće mogu da se kupe ili izgrade. Nakon što je shvatio da bi kuća i život u Parizu bili previše skupi, francuski fotograf Žeremi Bušholc potražio je svoju kuću iz snova u Bordou, u Francuskoj.

Radi u Guglu, živi u kamionu: Evo zašto se ovaj mladić odlučio za drastične mere! (FOTO)

Na njegovu žalost, bio je šokiran kada je video koliko zapravo malo može da dobije za sumu novca koju je imao. Bordo je jeftiniji od Pariza, ali je i dalje jako skup. Ipak, nakon nekog vremena sreća mu se napokon "nasmešila". U novinama je video jednu garažu od 40 kvadratnih metara, a ona je koštala "samo" 107.000 dolara.

Da, znamo da svima nama ovo zvuči jako skupo, ali ovo je duplo manja cena u odnosu na cene stanova koji se nalaze u istom gradu. Bušholc je video mnoge mogućnosti u ovoj garaži koju niko nije želeo da kupi. Usledilo je nekoliko meseci renoviranja, a krajnji ishod će vas oduševiti!

Ovakvu kuću još niste videli: Bosanac prodaje vilu za 53 miliona dolara, dosadila mu! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs