Najbolje za vaše đake

Školska užina: Važan i zanemaren obrok

Ovakva užina je nutritivno izbalansiran i hranljiv obrok namenjen deci uzrasta od 7 do 11 godina

Objavljeno: 22.02.2016. 13:08h 11:22h
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Koliko puta vam se dogodilo da vam dete dođe iz škole, a da niste sigurni šta je kupilo za ručak od novca koje ste mu ujutru dali? Tempo i način života savremenih roditelja 21. veka, dovode do toga da nemaju vremena da deci pripreme obrok koji će poneti u školu i time obezbediti da se njihovi školarci pravilno hrane.

Najčešće, deci se daje novac, koji ona biraju da potroše u pekarama ili na kioscima, opredeljujući se za jednobrazna peciva ili grickalice i slatkiše. Kako bi pomogli roditeljima koji žele da njihova deca imaju izbalansiran, zaokružen obrok u školi - Maxi supermarketi su osmislili SupeRučak - nutritivno izbalansiran i hranljiv obrok namenjen deci uzrasta od 7 do 11 godina.

Svaki SupeRučak sadrži glavni obrok, desert i napitak neophodan za hidrataciju dece, koji po ceni od 150 dinara predstavlja odlično rešenje za zauzete roditelje. Upakovan u kutiju pogodnu za školski ranac, SupeRučak će postati omiljeni obrok vašeg školarca, a vama će biti velika pomoć u odabiru savršenog ručka.