Srećan kraj

Obeležena za ceo život: Napadali je zbog belega, a onda joj se desilo nešto fantastično! (FOTO)

Kada je imala samo pet godina, stariji dečak joj je pretio da će nožem da iseče njen beleg, a u srednjoj školi maltretiranje je bilo svakodnevno

Objavljeno: 06.12.2015. 13:20h 16:08h
Autor:
Foto: Facebook / Samantha.plumridge

Samanta Plamridž (29) je rođena s crvenim belegom koji joj pokriva levu stranu lica. Godinama je bila podvrgnuta ismejavanju, pa je i izgubila i samopouzdanje. Bojala se da nikad neće naći ljubav. Ali, sve se promenilo kada je u decembru 2010. godine upoznala Pola (30) preko zajedničkih prijatelja.

"Da mi je neko pre rekao da ću do tridesete godine biti udata i imati dvoje dece, nasmejala bih mu se u lice. Mislila sam da će me svi osuđivati zbog belega, da nikad neću pronaći ljubav. Zapravo, noć pre našeg venčanja mi je rekao: "Obećaj da nećeš pokriti svoj beleg, jer onda nećeš biti osoba u koju sam se zaljubio". Zato taj dan nisam imala nikakav puder", kaže Plamridž.

Dobacivao joj na ulici zbog debljine: Odgovorila mu na fenomenalan način!

Samanta, koja je sad na porodiljskom odsustvu nakon rođenja ćerke, izjavila je da je često bila meta okrutnih uvreda. Kada je imala samo pet godina, stariji dečak joj je pretio da će nožem da iseče njen beleg.

Tog dana je bila prestravljena, a odlučila je da će nekako ukloniti beleg. Sledećih godina imala je 21 tretman laserom, a posle svakog tretmana koža joj je bila spaljena i crna, pa je morala da bude u kući sedam dana dok se ne oporavi.

Mračna strana poznatog reditelja: Zbog bolesne opsesije plavušama uništavao živote! (FOTO, VIDEO)

Iako je beleg postajao svetliji, još uvek je podnosila nemilosrdne napade u školi. Kaže da je u srednjoj školi maltretiranje bilo svakodnevno. Kako je odrastala, tako je počela da eksperimentiše sa šminkom. Naučila je kako da pokrije beleg, a kad je završila školu, ismejavanje i zlostavljanje je prestalo.

"Sada sam dovoljno odrasla da prihvatim svoj beleg. Naučila sam da ga volim", kaže Samanta.

Bivšem mužu sam bila debela i ružna: Napustila ga, ponovo se udala i smršala 32 kilograma! (FOTO)