S njom nema kačenja

Dobacivao joj na ulici zbog debljine: Odgovorila mu na fenomenalan način!

Lindzi nije dopustila da je pogodi dobacivanje na račun njene težine od strane nepoznatog muškarca, nego se dotičnom pametnjakoviću obratila otvorenim pismom i održala mu lekciju
Lifestyle
11:02h Autor:
Dobacivao joj na ulici zbog debljine: Odgovorila mu na fenomenalan način!
Foto: Facebook / Lindsey.swift1

Neke žene bi se možda postidele svog izgleda, ali Lindzi Svift je muškarcu koji joj se rugao zbog njene prekomerne težine pokazala gde mu je mesto i ispala potpuna pobednica!

Lindzi (26), koja trenira za trku na 10 kilometara, doživela je neugodno iskustvo dok je trčala sa svojim dečkom, piše Elite Daily.

Bivšem mužu sam bila debela i ružna: Napustila ga, ponovo se udala i smršala 32 kilograma! (FOTO)

Neki muškarac kroz prozor automobila ju je provocirao zbog njene telesne težine. Svift nije dopustila da je to pogodi, nego se dotičnom "pametnjakoviću" obratila otvorenim pismom na Fejsbuku i održala mu lekciju.

"Otvoreno pismo idiotu koji je mislio da je OK zezati me šalama o debelim ljudima dok sam juče trčala", počela je Lindsey. Nakon što je lepo izložila da i ona i njen dečko vole njeno telo, nevaspitanom "šaljivdžiji" je dala i savet:

"Ako te moja debela guzica vređa i kvari tvoje putovanje dok trčim (sasvim polako, ako mogu dodati, bila sam preumorna), pokušaj da voziš zatvorenih očiju i zabij se u uličnu svetiljku."

Ipak, na kraju pisma mu oprašta i poručuje mu da ubuduće "pre nego što nešto izgovori upotrebi mozak."

3 godine je maltretirao zbog izgleda: Kada je smršala hteo je da izađu, a ona mu je vratila za sve!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs