Osveta se servira hladna

3 godine je maltretirao zbog izgleda: Kada je smršala hteo je da izađu, a ona mu je vratila za sve!

Luizu su nazivali užasnim imenima zbog izgleda, a kada je nakon 8 godina slučajno srela jednog od momaka koji su je maltretirali, osvetila mu se za sve "na finjaka"
Zanimljivosti
18:12h Autor:
3 godine je maltretirao zbog izgleda: Kada je smršala hteo je da izađu, a ona mu je vratila za sve!
Foto: Facebook / Louisa Manning

Da se osveta najbolje servira hladna, lično se uverila Luiza Mening, studentkinja Oksforda. Kada je Luiza imala 12 godina, deca u školi su je maltretirala zbog težine i maljavosti i nazivali su je pogrdnim imenima poput "zveri". Kao rezultat toga, narednih godina je razvila poremećaj u ishrani i nije imala nimalo samopouzdanja.

Međutim, u petak, nakon 8 godina, nešto interesantno se desilo. Sada kada izgleda totalno drugačije, jedan od momaka koji su je maltretirali ju je pozvao na sastanak. 22-godišnja studentkinja prisetila se da ju je baš ta osoba, koju nije htela da imenuje, najviše maltretirala jer je "ružna".

OVDE pogledajte kako izgleda zgodna manekenka koju su oterali sa snimanja sa objašnjenjem da je debela.

"Iskreno, bila sam potpuno besna kada me je pozvao da izađemo. Zaista me iznerviralo to što sada, kada sam privlačna, on automatski želi da mi uskoči u krevet", objasnila je Luiza. Međutim, umesto da odbije poziv, prihvatila ga je, ali sa skrivenim namerama.

"Moja prva pomisao je bila da ga odbijem, ali onda sam shvatila kakva je to odlična prilika", rekla je Luiza. Naime, ona se dogovorila da sa tim mladićem ode na večeru, ali je stigla ranije kako bi zamolila konobara da njenom pratiocu, kada dođe, da njenu staru fotografiju sa sledećom porukom:

"Izvini što ne mogu da ti se pridružim večeras. Da li se sećaš kada sam bila debela, a ti me ismevao zbog toga? Ne? Ja se sećam, a naredne tri godine sam provela jedući manje od jabuke na dan. Tako da sam odlučila da preskočim večeru. Da li se sećaš mojih spojenih obrva koje si ismevao? Dlakavih nogu kojih si bio zgrožen? Da li pamtiš kako si me svakog dana tri godine zajedno sa svojim drugovima nazivao "zveri"? Ne, možda se se ne sećaš, jer me verovatno 8 godina nakon toga ne bi video ovako kako izgledam i ne bi me smatrao dovoljno seksepilnom da me tretiraš kao ljudsko biće. Želela sam da ti ovo pošaljem kao podsetnik. Kada sledeći put budeš pomislio na mene, zamisli devojčicu sa slike, jer te je upravo ona sada ispalila. Luiza"

Nekada su je vređali, sada joj se dive - OVDE pročitajte kako je jedna Džesika smršala 70 kilograma.

Međutim, nakon što je sliku sa porukom postavila na svom Fejsbuku, stiglo joj je izvinjenje od ovog mladića koje ju je potpuno iznenadilo.

"Šokirana sam, dobila sam izvinjenje. Doduše, sa zakašnjenjem od 10 godina, i da je zaista hteo da se izvini, to je trebalo da uradi prošlog vikenda kada je naleteo na mene, a ne da me prvo zove na sastanak. Ali, ipak je to uradio i super je što sam ga dobila uopšte."

Prvi put nakon 20 godina Sendi se oseća seksi u svojoj koži - kako je stesala liniju do 58 kilograma saznajte OVDE.

Evo šta joj je on napisao: "Ako ti nešto znači, hteo sam da se nađemo na drugarskoj osnovi, a ne zato što dobro izgledaš. Pretpostavljam da sam mogao da predvidim šta će da se desi, i ne krivim te što si me ispalila. Ne mogu da promenim to kakav sam bio pre 8 godina i neću da ti vređam inteligenciju praveći se da se to nije desilo, ali nadam se da mi veruješ kada ti kažem da sam potpuno druga osoba sada. Mogu jedino da ti se izvinim i da ti poželim sve najbolje. Pretpostavljam da se više nećemo čuti, ali zaista ti želim sve najbolje što zaslužuješ".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs