Neverovatno

Zgodnu manekenku oterali sa snimanja sa objašnjenjem da je debela! (FOTO)

Krisi Tejgen ne može da zaboravi ovu neprijatnost i javno iskazuje svoju ogorčenost preko društvenih mreža, ali i u intervjuima
Vip priča
13:52h Autor:
Zgodnu manekenku oterali sa snimanja sa objašnjenjem da je debela! (FOTO)
Foto: Instagram

Supermodel i supruga pevača Džona Ledženda, Krisi Tajgen (Chrissy Teigen), ima prilično dobre razloge što mrzi brend "Forever 21".

Naime, 28-godišnja manekenka, inače jedna od najpoželjnijih modela kada je reč o reklamiranju bikinija, otkrila je u intervjuu za jedan strani magazin su je čelnici pomenutog brenda oterali sa snimanja, sa objašnjenjem da je debela - piše Hafington post.

"Zvali su me za ovo slikanje odavno, a kada sam se pojavila na snimanju, pitali su me mogu li da me slikaju pre nego što snimanje počne. Poslali su tu fotografiju mojoj agenciji, koja me potom pozvala dok sam bila u šminkernici. Rekli su mi da moram odmah da odem, jer sam debela i moram da dođem da me ponovo izmere" - objasnila je ogorčena Krisi.

Zgodna manekenka još nije zaboravila neprijatnu scenu, što se vidi i iz njene izjave:

"Mrzim vas, "Forever 21". Mnogo vas mrzim. Iskreno, najgori ste" - dodala je iznervirana manekenka.

Prosudite da li je pravedno ovo što se dogodilo Krisi Tajgen i kakva se poruka šalje mladim devojkama, kada ovu devojku odbacuju zbog njenih, malo je reći, skladnih proporcija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs