Poludećete za njom

Manastirska pogača donosi nezaboravne mirise u vaš dom za 15 minuta

Priprema je laka i pogača je gotova za čas - idealno kada vam gosti prosto "banu" na vrata

Objavljeno: 10.10.2015. 15:44h 13:58h
Autor:
Foto: Shutterstock

Pogača koju pripremite može da se konzumira umesto hleba. Evo kako da je brzo i lako ispečete. Priprema: U dubljoj posudi izgnječite sir, a potom dodajte jaja. Viljuškom pomešajte jaja sa sirom. Dodajte ulje, pavlaku i jogurt. Promešajte pa dodajte brašno u kome je prašak za pecivo. Sve dobro sjedinite. Nauljite tepsiju u kojoj ćete peći. Pospite je brašnom i sipajte smešu. Dobro rastresite da se pravilno rasporedi. Pecite 15 minuta na 250 stepeni.

Napravite lako i brzo pitu sa sirom ili popularnu sirnicu!