Neverovatno

Deca naših poznatih ličnosti haraju društvenim mrežama: Ko je najpopularniji? (FOTO)

Oni su mladi i bogati i prosto vape za nekim rijaliti programom. Svoju sklonost ka lepim i skupim stvarima redovno predstavljaju na društvenim mrežama

Objavljeno: 26.08.2015. 22:56h 22:32h
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Porodica Ražnatović ipak ima svoju kraljicu na Instagramu. Anastasija ima neverovatnih 240.000 pratilaca sa kojima može da stane rame uz rame sa mnogim estradnim ličnostima u Srbiji.

Hit na internetu je definitivno i ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija, koja ima 140.900 fanova. S obzirom da danas ima uspešnu karijeru, a ne samo poznatu mamu, ovo je i bilo za očekivati.

Kakva majka takva kćerka: O njima će se tek pričati! (FOTO)

Luna Đogani ima neverovatnih 96.800 ljudi koji svakodnevno lajkuju njene fotografije. Luna sutra ulazi na Farmu, te cenimo da će joj se pratioci duplirati nakon rijalitija.

Na četvrtom mestu je mladi Veljko Ražnatović, koga na Instagramu prati 87.000 ljudi.

Praznina u srcu: Veljko Ražnatović fotografijom dirnuo fanove (FOTO)

Sledeća na listi je Maša Terzić, ćerka generalnog direktora Crvene Zvezede u ostavci Zvezdana Terzića. Međutim, Maša je postala poznata kao verenica Veljka Ražnatovića, te pretpostavlajmo da je tada još zapratilo 29.000 fanova.

A photo posted by Maša Terzić (@terzicmasa) on Feb 17, 2015 at 5:03am PST

Ćerka Željka Joksimovića, Mina ima 6.900 pratilaca ali s obzirom da je sve češće u medijima, ne sumnjamo da će se taj broj povećati.

Željko Joksimović ćerki Mini: Moraš prvo da izgradiš ime, pa onda da se pojavljuješ u novinama

Anika Đurašković, ćerka biznismena Mila ima za 200 fanova manje od mlade Joksimovićeve.