Uverite se sami

Kakva majka takva kćerka: O njima će se tek pričati! (FOTO)

One imaju neverovatnu sličnost. Jedne druge inspirišu. Sigurni smo da će se o podmlatku naše domaće estrade tek pisati
Star look
11:00h Autor:
Kakva majka takva kćerka: O njima će se tek pričati! (FOTO)
Foto: Prinscreen / Instagram Anastasija Ražnatović

Današnja estrada puna je zgodnih i lepih žena kojima se teško mogu odrediti godine. Kada se pojave u javnosti sa svojim kćerkama koje im neverovatno liče, često se zapitate: "Ko je kome ovde majka, a ko kćerka?"

Jedan od takvih primera je Anabela Atijas koja ima tri kćerke, ali najstarija Luna Đogani najviše liči na svoju majku. O njoj se malo šta zna osim da je kćerka Anabele i Gagija Đoganija. U nekoliko navrata su postojale spekulacije da će se Luna pojaviti u ovom ili onom rialitiju, ali do sada je nigde nije bilo osim na Instagramu gde svakodnevno postavlja provokativne fotografije i tako golica maštu njenim fanovima.

Anabelina ćerka otkrila: Nije mi bitno da li su mi stvari sa pijace

Neki domaći mediji su je proglasili najboljom udavačom na našim prostorima, a pošto neverovatno liči na svoju majku, njena udaja neće biti problem.

A photo posted by Luna Djogani (@luna_djogani) on Aug 10, 2015 at 4:44am PDT

Još jedna neverovatna sličnost u duetu "majka - kćerka" je i Svetlana Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović. Mlada Anastasija stasom neverovatno liči na svoju majku. A da želi isto da postigne i glasom svedoče njeni privatni snimci na kojima peva mamine pesme i objavljuje ih na društvene mreže. Mada se više priča o njenim provokativnim fotografijama na Instagramu na kojima je u zagrljaju sa svojim dečkom Kostadinom Terzićem.

Ceca zapalila internet: U bikiniju pozira na plaži! (FOTO)

Ceca svoju miljenicu podržava na svakom koraku, a njene pojedinačne ispade tretira kao "tinejdžerska posla".

A photo posted by Ceca Raznatovic (@scr_ceca) on Jun 28, 2015 at 11:26am PDT

Relativno nova u javnosti je kćerka Katarine Kaje Ostojić, Nikolina koja je tek nedavno počela da se pojavljuje na društvenim medijima. Kaja promoviše svoju mezimicu slikajući se sa njom kad god stigne. A da je ona kopija svoje majke, malo je reći. Imajući to u vidu, verujemo da ćemo za Nikolinu tek čuti!

Džunior Džek totalno lud za Kajom Ostojić: Voleo bih da mi podari sina ili ćerku!

Nagađanja su da se ovoj devojčici smeši manekenska karijera, ili je to samo njena želja, ostaje da se vidi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs