Idealan izbor
Piletina u belom sosu
Ispratite ovaj recept i prirpemite pravi nedeljni ručak! Ukusna piletina u belom sosu oduševiće i vas i vaše goste
Objavljeno: 18.08.2015. 22:00h
10:20h
Autor:
Autor:
1. Za umak prvo iskidajte listiće peršuna i naseckajte vlašac na kolutiće. Oboje izmiksujte sa 50 g jogurta i mlekom. Pomešajte s preostalim jogurtom. Začinite solju, biberom, sirćetom i šećerom.
2. Razmutite jaja. Isecite piletinu na tanke šnicle. Uvaljajte meso u brašno, jaja i prezle, pa pritisnite panadu. Popržite na maslacu i ocedite na kuhinjskom papiru.
3. Servirajte meso na tanjire, prelijte sosom i uživajte!
Meke kao duša: Najlepši recept za kiflice
( lisa.rs )