Idealan izbor

Piletina u belom sosu

Ispratite ovaj recept i prirpemite pravi nedeljni ručak! Ukusna piletina u belom sosu oduševiće i vas i vaše goste

Objavljeno: 18.08.2015. 22:00h 10:20h
Autor:
Foto: Thinkstock

1. Za umak prvo iskidajte listiće peršuna i naseckajte vlašac na kolutiće. Oboje izmiksujte sa 50 g jogurta i mlekom. Pomešajte s preostalim jogurtom. Začinite solju, biberom, sirćetom i šećerom.

2. Razmutite jaja. Isecite piletinu na tanke šnicle. Uvaljajte meso u brašno, jaja i prezle, pa pritisnite panadu. Popržite na maslacu i ocedite na kuhinjskom papiru.

3. Servirajte meso na tanjire, prelijte sosom i uživajte!

Meke kao duša: Najlepši recept za kiflice