Neverovatno

Tražio je hranu u đubretu, a onda je naišao na nju: Gest koji je dirnuo ceo svet! (FOTO)

Na pitanje zbog čega je to uradila, Ešli je istakla da je sigurna da smo svi mi nekad u životu bili u situaciji kada nam je pomoć očajnički bila potrebna

Objavljeno: 13.04.2015. 20:32h 17:06h
Autor:
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Kada je Ešli Džiron, vlasnica prodavnice sendviča u Oklahomi shvatila da neko svako veče, po kontejneru koji radnja koristi za bacanje smeća, pretura i traži bačene ostatke hrane, uradila je nešto što bi malo ko u današnje vreme i oduševila ceo svet!

Naime, ona je na računaru otkucala nekoliko rečenica i papir zalepila na prozor radnje, na vrlo vidljivo mesto - prenosi portal Mashable.

Čin policajca koji je oduševio svet - Uhvatio je u krađi, a evo šta je posle uradio! (VIDEO)

"Vi ste ljudsko biće i vredite više od obroka iz kontejnera. Molim vas, uđite unutra dok traje radno vreme i dobićete sendvič, sveže povrće i čašu vode. Ne treba ništa da platite, niko vas ništa neće pitati.

Vaš prijatelj, vlasnik", napisala je Ešli.

Neko od mušterija ili prolaznika odmah je fotografisao dirljivu poruku koja pruža nadu da na ovom svetu još uvek ima divnih i humanih ljudi, a fotografija se munjevitom brzinom proširila društvenim mrežama.

"Povredilo me je kada sam shvatila da je neko zaista prinuđen to da radi", rekla je Ešli za portal Kfor i dodala da neće skinuti poruku sve dok taj neko ne dođe i prihvati njen poklon.

Na pitanje zbog čega je to uradila, Ešli je istakla da je sigurna da smo svi mi nekad u životu bili u situaciji kada nam je pomoć očajnički bila potrebna, nebitno o čemu se radilo.

Nećete verovati - Čovek pocepao beskućniku natpis, iz odličnog razloga! (FOTO)