Bila je najpopularnija voditeljka u Srbiji: 2 godine krila vezu sa crnogorskim biznismenom kom je rodila sina

Zanimljivi detalji iz života Rade Radenović i danas intrigiraju javnost.

Objavljeno: 25.10.2024. 07:39h
Foto: Printscreen Youtube/ MDScoring1

Rada Radenović oduvek je privlačila veliku pažnju javnosti, kako svojim izgledom, tako i ljubavnim životom koji je bio pod velom tajne. Početkom dvehiljaditih bila jedna od najpopularnijih i najlepših srpskih tv lica. Nekada zaštitno lice TV Pink-a vodila je čuvenu emisiju kratkog zabavnog formata "City".

Dobila je nadimak srpska Hale Beri zbog velike sličnosti sa slavnom glumicom, a muškarci su uzdisali za njom. Ostala je upamćena i kao jedna od prvih javnih ličnosti koja se skinula za "Plejboj" 2005. godine. Pojavila se i spotu Tošeta Proeskog za pesmu " Vo kosi da ti spijam".

foto: Prinrscren/youtube

Mnogi su se pitali ko će uspeti da osvoji srce jedne od najpoželjnijih Srpkinja, a to je pošlo za rukom crnogorskom biznismenu Dejanu Miliću sa kojim je 2010. godine dobila sina Petra. Njih dvoje u početku su krili vezu, koju su započeli 2008. godine, ali je javnost ipak saznala za njihovu ljubav.

foto: ATA Images

Dejan je tada, nakon rođenja naslednika, prvi put progovorio za medije.

"Nije tačno da se selim u Beograd. U Podgorici živim i tu ću i ostati jer imam sina od dvanaest i ćerku od sedam godina i jedino mi je zbog njih problem što se u novinama piše svašta, pa i to da sam Radi kupio stan, što nije tačno. Ali, Rada i ja smo zajedno! Presrećni smo zbog Petrovog rođenja i naša ljubav odlično funkcioniše na daljinu", rekao je pre 14 godina Dejan.

Rada je nekoliko godina kasnije priznala da su se ona i Dejan rastali, kao i da nikada nisu živeli zajedno, ali da su ostali u dobrim odnosima.

foto: PrintscreenInstagram/ radmilaradenovic79

"Petrov otac i ja nikada nismo živeli zajedno, ali smo ga dobili iz najveće ljubavi i stvarno smo ostali u super odnosima. Ja mnogo volim sve Miliće i naravno Dejana kao oca mog deteta", rekla je svojevremeno voditeljka za "Blic".

Bonus video: