"Lice joj je kao maska, svađa se i priča o orgazmu sa kolegom": Ima 57 godina a na crveni tepih došla bez grudnjaka

Nikol Kidman je trenutno najaktivnija glumica u Holivudu. Na crveni tepih došla obučena u veoma riskantnu odeću

Objavljeno: 24.10.2024. 10:05h 10:12h
Autor:
Foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nikol Kidman ima 57 godina, a o penziji i ne razmišlja. Trenutno najangažovanija glumica u Holivudu radi sve što je u njenoj moći da publici "proda" sve svoje filmove i serije na kojima trenutno radi.

I zaista, sve to joj polazi za rukom. A kako? Pa ona je u Holivudu još od njenih ranih dvadesetih i sve zamke filmske industrije ona ima u malom prstu. Sada je napokon "stasala" da sama može da određuje pravila igre.

foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da bi prodala seriju ona se prvo "posvađala" sa glumicom Salmom Hajek. Mediji su danima pričali o njihovoj raspravi pred kamerama, i dok su njih dve bile u centru pažnje - serija se gledala.

Zatim je na "scenu" izvela svoju ćerku Sandej Rouz koja je debitovala kao manekenka. Svi su iznenađeni kako je Nikolina ćerka tako brzo porasla, a malo manje su bili oduševljeni njenim namrštenim licem.

foto: Niviere Paris 2024/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Onda je Nikol ispričala kako je morala "da prekine snimanje filma jer nije mogla da podnese još jedan orgazam sa kolegom". To je vest koja će sigurno naterati gledaoce da pohrle u bioskope i vide upravo te scene.

A sada je na crveni tepih izašla bez grudnjaka pokazujući svoju baletsku figuru, vitka leđa i zategnute ruke.

foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Usled njene velike angažovanosti, mnogi su zanemarili činjenicu da je Nikol pre par dana ostala bez majke, te da možda novim projektima pokušava da izleči tugu, jer "starost počinje onaj momenat kada umre majka."

Ostaje nam da vidimo kako će Nikol da nastavi sa svojim projektima.

foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia