Nikolina Kovač nas iznenadila kad je otkrila zašto ne kupuje u sekend-hendu: Pokazala stajling u kom je svaka žena vitka

Nikolina Kovač u intervjuu za magazin "Stil" otkrila je svašta o svom modnom ukusu, a za sve dame ima važan savet!

Objavljeno: 24.10.2024. 14:47h 15:26h
Autor:
Foto: Privatna Arhiva

Pevačica Nikolina Kovač u svim prilikama savršeno je stilizovana, te njene odevne kombinacije često su inspiracija mladim devojkama. Naime, ova zanosna plavuša voli eleganciju i otmenost, ali i autfite veselih boja. Međutim, važno joj je da u svakom izdanju izgleda ženstveno, jer smatra da je to najveći adut nas pripadnica nežnijeg pola.

Otkrila nam je koje odevne pedmete svaka žena mora imati u ormaru, na šta najviše troši novca, ko sa javne scene ima najviše stila, ali i stajling u kojem svaka žena, bez obzira na godine, može vitko da izgleda.

Na pitanje koja joj je najskuplja stvar u garderoberu imala je zanimljiv odgovor:

- Stil je spektar svih mogućih boja koje nosimo u sebi, stil je način govora, stanje osećanja, odraz kulture, stepena produhovljenosti, sve je to stil, mnogo širi dijapazon od samo jednog komada odeće i smatram da, ako dama poseduje sve te elemente, može načiniti najeftiniju stvar najskupljom na svetu. Što se tiče najskupljeg odevnog komada, to nekako ne volim da potenciram, jer je stil mnogo vise od skupe stvari i zelim mladim devojkama poručiti da je bolje da ih pamte po načinu kako će da iznesu neki odevni predmet, nego po tome koliko on košta - rekla nam je Nikolina, a potom nam je pokazala i fotografiju na kojoj je u jednoj od njenih omiljenih autfita u poslednje vreme:

foto: Privatna arhiva

- Jako volim boje, poslednju odevnu kombinaciju bih izdvojila kao jako šik i pokretačku - istakla je pevačica.

U prodavnicama polovne garderobe ne voli da kupuje zbog predrasuda o energiji koje mogu da poseduju tuđe stvari.

- Kupujem stvari koje mi se dopadaju i koje sebi mogu da priuštim, nešto može da košta doslovno najminalnije moguće, ako se meni to dopada, ja ću to da iznesem na pravi način. Nisam rob skupih stvari, počastim sebe nekim kvalitetnim komadom, ali stvarno nikada nisam bila opterećena time. Bitno mi je kako se osećam, iz tog lavirinta duše čoveka sve dolazi… Zbog neke predrasude o energiji ne kupujem polovne stvari, ali redovno kupujem jeftine stvari kako za sebe, tako i za svoju porodicu - kaže nam Nikolina.

Voli da eksperimentiše i svakom stajlingu da lični pečat.

- U zavisnosti od raspolozenja, nastane i moj omiljeni stajling, ja sam od vesele devojčice razdraganih boja, do retro elegancije… Zimi volim da nosim mantile i kapute, a leti haljine u svim krojevima i oblicima. Baš sam na jednom snimanju spota mantil kombinovala sa biserim - objašnjava zanosna plavuša, te nam je izdvojila stajlinge koji najbolje oslikavaju nju i njen senzibilitet:

FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva

Obožava belu boju, dok ljubičastu nećete moći da vidite na Nikolini.

- Omiljena boja mi je bela, definitivno, onda mnogo praznih mesta, pa narandžasta, roze, sve te pastelne boje. A ne volim ni jednu nijansu ljubičaste.

Smatra da na javnoj sceni ima dama koje su prelepo stilizovane, ali je dve posebno podvukla.

- Moja Ana Sević, Ilda Šaulić, osluškuju svoj senzibilitet na pravi način. Mnoge dame su predivno stilizovane.

Odlične savete dobija od stiliste Lazara Ilića, a od njenog raspoloženja u datom trenutku umnogome zavisi i odabir autfita.

foto: Privatna arhiva

- Pronalazim inspiraciju u svojim raspoloženjima, osećanjima, a često se konsultujem sa stilistom Lazarom Ilićem koji odlično poznaje moj senzibilitet i koji je vrhunski u svom poslu.

Postoje i stvari koje nikada ne bi obukla.

- U degutantnim krojevima i degutantnim materijalima me nikada ne možete videti. Stil je definitivno u jednostavnosti i žena treba ostati žena, jer to je njen najveći dar, ta njena ženstvenost i prefinjenost.

Po Nikolininom mišljenju svaka dama u ormaru mora imati sledeća 3 odevna predmeta:

  1. Mala crna haljina
  2. nud salonke
  3. bež mantil
foto: Privatna arhiva

Za kraj, otkrila nam je svoje cake za što vitkiji izgled.

- Duboki struk farmerki, čuvene zvoncare, bela košulja čiji su rukavi jako dugački i prekrivaju šake, to je jednostavna, a po meni uvek dobitna kombinacija, jer žena izgleda dodatno vitkije - zaključila je Nikolina Kovač za "Stil".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.