Jedna od najlepših ćerki Holivuda očitala lekciju u oblačenju: Ovo je jedina haljina koja svim ženama savršeno stoji

Jedina haljina koja pristaje savršeno svim damama, defintivno je ova koju je ponela ćerka slavnog Džona Travolte, Ela Blu Travolta.

Objavljeno: 20.10.2024. 22:01h 22:05h
Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Ela Blu Travolta, još jednom je pokazala da je jedna od najlepših ćerki Holivuda i oličenje sofisticiranosti i elegancije, posebno kada je reč o svečanim događajima, kao što je 4. godišnja gala Muzeja filmske akademije.

Ovaj stajling, savršeno prilagođen njenoj figuri, odiše klasikom i suptilnom elegancijom. Dior haljina, izrađena od laganog tila koji nežno pada i oblikuje siluetu, u sebi nosi bezvremenski šarm, a tanke bretelice dodaju notu jednostavnosti koja je prava umetnost sama po sebi.

foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kada nosite ovakvu haljinu, ne treba vam mnogo dodataka — upravo ta jednostavnost je ono što pruža eleganciju. Ela je to savršeno postigla, dopunivši ovaj izgled tankim ogrlicama koje se skladno uklapaju i naglašavaju njenu gracioznost.

Ovakva kombinacija je nepogrešiv izbor za formalne događaje, bilo da je u pitanju svadba, pozorište, ili neki drugi poseban događaj. Crna boja uvek pruža sigurnost, ali i otvara prostor za eksperimentisanje sa aksesoarima i obućom, a Ela je to savršeno izbalansirala.

foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Ono što dodatno podiže ovaj izgled na viši nivo su njene elegantne crne potpetice, ukrašene belim detljem na peti, koji predstavljaju pravi primer kako i najsitniji elementi mogu doprineti celokupnom utisku.

Cipele su odabrane s takvom pažnjom da dopunjuju jednostavnost haljine, bez skretanja pažnje sa njene savršeno oblikovane figure i smelog izbora.

Ovaj izgled je primer kako jedna klasična haljina može biti univerzalan odgovor na večitu dilemu “šta obući” kada su u pitanju formalni događaji. Kombinacija crne boje i prozračne tkanine odiše večnim glamurom, pružajući sigurnost da sa ovakvim izborom jednostavno ne možete pogrešiti.

Bonus video: