Jana je živela u bedi, sve dok nije postala ljubavnica: Šeik je obasipa novcem, a evo šta ona treba da uradi zauzvrat

Jana Orfeva je živela u bedi i siromaštvu, sve dok nije postala ljubavnica.

Objavljeno: 21.10.2024. 07:00h
Foto: Printscreen Instagram/ yana.orfeeeva

Mnoge devojke na društvenim mrežama prikazuju luksuzan stil života, ističući samo najlepše trenutke iz svog života. Stvarajući lažnu sliku o sebi, postavljaju određene standarde u druptvu, koji su često nerealni.

Jedna od onih koja se hvali luksuzom jeste i Jana Orfeva, koja sebe naziva "najplaćenijom ljubavnicom". Naime, iza skupih krpica koje nosi i luksuznih putovanja na koja ide, krije se sponzor.

foto: Printscreen Instagram - yana.orfeeeva

Ona je, naime, ljubavnica saudijskog princa i za to joj svakog dana na račun leže ogromna suma novca. Mnoge devojke maštaju o tome da nađu bogatog šeika, da bi mogle da uživaju u čarima luksuza, a ovaj ukrajinskoj manekenki se san i ostvario.

Jana sa bogatim princem uživa već tri godine, a osim što zbog "titule ljubavnice" svakoga dana dobija oko 5.000 evra, saudijski multumilioner joj poklanja luksuzna putovanja, brendirane tašne, cipele, garderobu, ali i skupocne automobile, piše Daily star.

Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade "Graff", koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

Ona na plaćena putovanja uglavnom ide sam, dok joj se ponekad pridruži i princ.

Kako se dalje navodi, ova lepotica novac je iskoristila tako što je kupila luskuzne stanove u Kijevu i Moskvi, a prijatelji je opisuju kao dobru, ali razmaženu devojku.

Takođe, Jana mnogo ulaže u svoj fitički izgled što je očigledno, a mnogi komentarišu da joj je to jedini posao koji ima.

FOTO: instagram
FOTO: Printscreen Instagram - yana.orfeeva
FOTO: Printscreen Instagram - yana.orfeeeva
FOTO: Printscreen Instagram - yana.orfeeeva
FOTO: Printscreen Instagram / yana.orfeeva
FOTO: Printscreen Instagram yana.orfeeva

Ona je u ranoj mladosti bila samo još jedna obična devojka iz ukrajinske provincije koja je sreću okušala na izborima lepote. Iako danas krije svoju prošlost, pa tako i to kako je nekada izgedala, stare fotografije su pokazale koliko se Jana promenila.

Bonus video: