Ovako izgleda soba Lijama Pejna iz koje je otišao u smrt: Prizor užasa, evo šta je radio par minuta pre nego što je umro

Iz sobe Lijama Pejna, pre njegove smrti, čula se strašna buka, a policija je zatekla jezive prizore.

Objavljeno: 18.10.2024. 13:59h 14:58h
Foto: LUKE / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lijam Pejn boravio je u hotelu "Casa Sur" luksuznom kvartu Palermo u prestonici Argentine. Niko nije mogao ni da nasluti da će se njegov odmor pretvoriti u tragediju koja je ostavila u suzama ljude širom sveta. Naime, britanski pevač i nekadašnji član grupe One Direction pronađen je mrtav pošto je pao sa balkona svoje hotelske sobe.

Pre smrti, iz sobe se čula strašna buka, te su se gosti hotela bunili, a zaposleni su odmah reagovali, pozvavši policiju.

Nakon nesrećnog slučaja, i nadležni organi su potvrdili da su dobili poziv u kom se govori o "agresivnom čoveku koji bi mogao da bude pod dejstvom droge ili alkohola".

foto: PNW/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Policiji je rečeno da "gost uništava celu sobu" i da treba da pošalju nekoga, što se čuje i u audio snimku Ministarstva bezbednosti Buenos Ajresa.

Po dolasku na lokciju, menadžer hotela kazao je da je čuo glasnu buku iz unutrašnjeg dvorišta objekta, posle čega je policija utvrdila da je muškarac pao sa balkona sobe, navodi Rojters.

Direktor za komunikacije Ministarstva bezbednosti Buenos Ajresa Pablo Poličikio, rekao je za Asošijeted pres da je Pejn „skočio sa balkona svoje sobe“. Lekari su na licu mesta potvrdili njegovu smrt, navodi se u saopštenju.

foto: PNW/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Alberto Krešenti, šef državnog sistema hitne medicinske pomoći, rekao je argentinskom TV kanalu "Todo noticias" da vlasti istražuju okolnosti njegove smrti i vrše obdukciju.

Potom je otkrievno da je pre smrti posedovao lek poznat kao "super valijum” koji se sve češće zloupotrebljava, tvrde stručnjaci.

Argentinska policija je saopštila da je pronašla beli prah u Pejnovoj sobi, kao i aluminijumsku foliju, prazne čaše za šampanjac i razbijeni televizor, nakon što je pevač pao s trećeg sprata iz hotelske sobe u Buenos Ajresu, a sada su osvanule i slike.

foto: PNW/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Takođe su pronašli klonazepam - lek koji se koristi za kontrolu epilepsije, nekontrolisanih grčeva mišića i anksioznih poremećaja.