Sve šokiralo ono što je rekla svekrvi o Ceci nad telom ubijenog Arkana: Ovako živi i izgleda 1. žena Željka Ražnatovića

Natalija Martinović bila je prva velika ljubav Arkana, a mir je pronašla u Americi pored dece i unučića.

Objavljeno: 16.10.2024. 12:39h 12:49h
Foto: Printscreen Youtube / SrbijaForumNet

Željko Ražnatović Arkan, srpski političar, paravojni komandant i sportski radnik, ostavio je veliki trag u našoj istoriji, a ljudi ga pamte i po dobru i po zlu. Međutim, čini se, da je njegov ljubavni život do danas ostao najintrigantniji, te da sve priče o Arkanovim poslovima tada padaju u drugi plan. Nekoliko puta je stajao na ludi kamen, sa različitim ženama je dobijao decu, ali, ispostaviće se, ljubav sa pevačicom Svetlanom Ražnatović bila najfatalnija.

Iako je prošlo skoro četvrt veka od ubistva ispred hotela "Interkontinental", neke priča nisu ispričane do kraja.

Iza sebe je ostavio devetoro dece i veoma zamršene porodične odnose, ali Arkanova prva supruga Natalija Martinović ponela se kao prava dama od prvog do poslednjeg dana njihovog zajedničkog života.

foto: Printscreen Facebook

U braku sa osnivačem i glavnim komandantom paravojne Srpske dobrovoljačke garde, predsednikom FK "Obilić", kao i pokretačnem i predsednikom Stranke srpskog jedinstva bila je od od 1981. do 1994. godine. Arkan je sa Natalijom dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu.

Naime, kada joj je Željko priznao da se zaljubio u Cecu, Natalija je pokupila njihovih četvoro dece i sa par kofera napustila njihovu kuću.

"Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao", izjavio je Arkan 1996. godine.

Natalija je, nakon razvoda i porodične tragedije kada joj je preminuo brat, odlučila da sa svojom decom napusti Srbiju, a danas živi i radi u Amrici.

foto: Printscreen Facebook

- U Americi su, u Los Anđelesu. Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebisiterka je. Kažu mi da se razbolela...Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – objasnio je svojevremeno bivši finansijski direktor svih firmi Željka Ražnatovića Pavle Stevović.

Kako je isticao, nije joj bilo nimalo lako da se snaće u daleko od svojih najbližih u novoj zemlji, ali vremenom su sve stvari došle na svoje. U početku su jedva sklapali kraj sa krajem, ali su uspeli i izborili se za lep i ugodan život. Naslednici su joj odrasli i pronašli svoj put, te je postala neizmerno ponosna majka.

Prva Arkanova žena posebno je sve iznenadila postupkom u danu kada je Željko ubijen. O tom događaju u jednom intervjuu pričao je pevač Zoran Kalezić.

FOTO: Printscreen Youtube/ Svetlana Ceca Ražnatović
FOTO: Printscreen Youtube/ Svetlana Ceca Ražnatović
FOTO: preentscreen/Youtube
FOTO: Prinstcreen/youtube
FOTO: ATA Images

- Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga) njihova deca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom. Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sećam se suza Arkanove majke Slavke - rekao je Kalezić za "Mondo" i dodao:

- Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu, a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima. Natalija je bila otmena kad je rekla – nemojte mi pričati ništa o tome, od mene mu sve prosto, on je voleo ovu ženu (Cecu, prim. aut.). Eto to može samo jedna časna žena, kakva je bila Natalija, da kaže u trenutku kada je mrtv otac njene dece - zaključio je tada pevač.