Najbogatija srpska ćerka za oca daje i srce i dušu: Svakog dana zarade oko 3 miliona evra, a na ovo najviše troše

Za oca je imala samo najlepše reči.

Objavljeno: 16.10.2024. 12:25h
Autor:
Foto: Printskrin@kingzepter/Instagram

Filip i Madlena Cepter jedan su od najmoćnijih bračnih parova u Srbiji, a i šire, budući da su vlasnici velike kompanije.

Oni žive na relaciji Monako-Beograd, a njihova ćerka Ema neretko na Instgaramu deli detalje lagodnog života.

Njihov dom je poput palate, a Ema je više puta pokazala kako sve izgleda u raskošnoj vili.

foto: Printscreen Instagram/ kingzepter

Kako su prenosili domaći mediji, vila na Dedinju milijardera Filipa i žene Madlene dobila je ime upravo po njihovoj naslednici, koja im je ulepšala život 2000. godine kada je postala deo njihove porodice.

Cepterova naslednica je veoma aktivna na mrežama gde uglavnom deli svoje fotografije u raznim izdanjima, a neretko se uslikala u provokativnim izdanjima. Međutim, sada je podelila fotografiju sa svojim ocem.

foto: Instagram / kingzepter

"Malo je reći da sam ponosna. Pre 38 godina, osnova onoga što će evoluirati u izuzetno uspešno preduzeće, započela je svoju priču. Iako je „uspešno preduzeće” prilično moćan termin, ja radije da ga uzdignem do većeg značenja – značenja sa kojim živimo svaki dan, a to smo mi...naš životni stil. Životni stil koji je moj otac, Filip Cepter, sanjao, zamišljao, ciljao i postigao da stvara. Vizija je trebalo da omogući globalnoj populaciji da, kao što znamo, „živi bolje, živi duže“. Jednostavna, ali neophodna komponenta za sve nas, da trijumfujemo u našem načinu života", napisala je ona i dodala:

"Moj otac je ogromna inspiracija svima i biće. Kako je jednom rekao: „Vodim primerom, svaki dan, bukvalno svaki dan, radim tri puta više nego što moram da bih postigao ono što želim. Uvek ću biti zahvalna za okruženje u kojem sam odrastala – što imam tako snažnu očevu figuru da vodi, ne samo mene, već i ogroman broj ljudi u koje je verovao, kako su verovali u njega i kako on, od sada 24 godine, nastavlja da veruje u mene", poručila je.

Filip Cepter: "Imam dva aviona"

Carstvo Filipa Ceptera koje gradi više od tri decenije, prostire se na pet kontinenata, broji više od sto filijala i zapošljava oko dve stotine hiljada ljudi. Kompanija mu donosi oko milijardu evra profita godišnje.

- Imam dva aviona. Trošim dosta novca na avione. Završim dosta stvari dok letim iz jednog mesta u drugo. Moji avioni su veselih boja i svako ko leti sa mnom se iznenadi kad ih vidi. Dominiraju nijanse crvene i bež boje. Dešava se i da spavam u njima - istakao je on jednom prilikom za "Lepotu i zdravlje".

Bonus video: