Za klasu iznad svih: Andrija Milošević pomera granice muške mode, na promociji filma pokupio svu pažnju izborom odela

Premijera filma "Prva klasa": Pun gas!" počela je večeras u bioskopu "Cineplexx" u tržnom centru "Ušće"

Objavljeno: 15.10.2024. 23:03h
Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Andrija Milošević, kojeg pretežno doživljavamo kao duhovitog glumca i komičara koji nas godinama zasmejava, ovog puta je pažnju privukao svojim modnim izborom. Na promociji filma „Prva klasa: Pun gas“, koji predstavlja omaž legendarnoj „Nacionalnoj klasi“, Milošević se pojavio na crvenom tepihu i stajlingom definitivno uspeo da skrene poglede.

Odevna kombinacija koju je odabrao bila je sveža i trendovska. Braon odelo, sa sakoom i pantalonama u klasičnoj krojenoj liniji, pokazalo je koliko braon boja postaje neizostavan deo jesenjih modnih kolekcija za muškarce. Ovaj ton unosi određenu dozu sofisticiranosti i elegancije, ali na moderan način, te predstavlja savršen balans između formalnog i kežual izgleda.

FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić
FOTO: Kurir / Damir Dervišagić

Ispod sakoa, Andrija je poneo jednostavnu crnu majicu, što je odličan primer kako se klasična elegancija može uspešno spojiti sa opuštenijim elementima garderobe. Bele patike na nogama, kao završni detalj, još jednom su naglasile popularan trend koji kombinuje sportski i urbani stil sa formalnijim komadima odeće. Ova kombinacija, iako na prvi pogled deluje smelo, pruža savršeni balans između modernog i udobnog.

Njegov izbor nije samo prikaz njegove lične opuštenosti, već i znak da muška moda ove jeseni koketira sa novim formama izražavanja. Kombinovanje različitih stilova, od klasičnog sakoa do sportske obuće, pokazuje kako se tradicionalne norme menjaju, dok braon odelo polako postaje "must-have" ove sezone.

Milošević se još jednom pokazao kao čovek koji zna da zasmeje, ali i da na crvenom tepihu izgleda besprekorno, postavljajući nove modne standarde za jesen 2024.