Samo što nije pala krv između filmskih diva na modnoj reviji: Otkriveno zašto su se Salma Hajek i Nikol Kidman posvađale

Mnoge intrigiraju odnosi u Holivudu i koliko tu ima lažnih osmeha i prijateljstava, a sada je izašao snimak svađe dve dive i sve nam razjasnio

Objavljeno: 14.10.2024. 14:38h
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Svađa glumica Nikol Kidman i Salme Hajek na Nedelji mode postala je viralna nakon što se činilo da su se dve filmske dive sukobile na reviji Balensijaga u Prizu, a sada je stručnjak za govor tela dao svoje mišljenje.

Nikol i Salma su stajale ispred fotografa sa Kejti Peri kada je naizgled došlo do svađe, očigledno zbog toga što je Salma dodirnula australijsku zvezdu kada su zamoljene da poziraju zajedno.

Snimak incidenta od pre dve nedelje pojavio se na mreži u nedelju i izazvao je pomamu na društvenim mrežama oko toga ko je pogrešio.

Prekidajući šuškanje o tome da bi među glumicama moglo biti starih sukoba koji su sad isplivali, Džudi- stručnjak za govor tela, veruje da nezgodna svađa potiče iz „problema etiketa“.

„Ovaj govor tela izgleda kao podsvesno pitanje etiketa, zasnovano na „pravilima“ modne kuće koja su verovatno složena kao Da Vinčijev kod“, sugeriše ona.

„Nikol izgleda srećno dok pozira sa svojom prijateljicom Salmom, stavljajući joj uljudnu ruku oko ramena, držeći njihove torze odvojene. Problem bi možda prvo mogao da nastane kada se Nikol zatim okrene (sa kosom koja joj prekriva lice od kamera)."

„U drugom snimku možemo videti Salmu kako očigledno pokušava da usmeri Nikol oko nje i dalje od nje koristeći ruku i šaku koje bi, mogle da se shvate kao direktive i malo superiornije ponašanje."

„Nikol izgleda odguruje ruku, sugerišući da je oponašani dodir narušio neku vrstu tihog bontona, kao u mogućem „Ja ću birati kada ću ići ili gde ću ići“.

„Zatim se Nikol okreće da poljubi Kejti Peri, ostavljajući Salmu neraspoloženom. "

Međutim Džudi zaključuje: „Svako ko je gledao Đavo nosi Pradu ipak bi trebalo da zna da govoru tela u visokoj modi možda ne bi trebalo da se sudi na normalnim nivoima zemljana.“

Neki tviteraši su se složili sa Džudi, sugerišući da je Salma jednostavno pogubila glumeći šefovu ženu kada je pokušala da usmerii Nikol za fotografisanje.

Naime glumica je udata za Fransoa-Anrija Pinoa, generalnog direktora matične kompanije Balenciaga Kering.

„Nikol je zaposlena kod Salminog muža, tako da da, Salma može da joj šefuje.“, napisao je jedan komentator u nedelju.

Francuski biznismen Pino je izvršni direktor Keringa, preduzeća koji je osnovao njegov otac koji je stekao ime u trgovini drvima pre nego što je 1999. godine preuzeo 42 odsto udela u Guči grupi.

Kompanija za luksuznu robu danas poseduje Guči, Sen Loran, Balensijagu, Botegu Venetu i Aleksandra Mekvina. Godine 2005. Pino, tada 40-godišnjak, preuzeo je od svog oca ulogu generalnog direktora Keringa.

Nikol je u međuvremenu imenovana za ambasadora brenda Balenciage u decembru 2023.

Bonus video: