Ona je najlepša žena na svetu, nije išla kod plastičara, ima 35 i sede ponosno nosi: Svi poludeli za boginjom s Mikonosa

Prelepa Đulija Soviko postala je svetska senzacija nakon što je njen prijatelj objavio video na kojem zanosna Italijanka odmara na Mikonosu.

Objavljeno: 13.10.2024. 13:28h 16:04h
Foto: Printscreen Instagram - maurositura

Đulija Soviko, arhitekta po profesiji, očarala je ceo svet lepotom kada je na Instagramu osvanuo njen snimak sa odmora na Mikonosu, grčkom ostrvu poznatom po odličnoj zabavi. Naime, ljudi su počeli odmah da se raspituju o kome se radi, jer njen pogled se teško zaboravlja. Brojne korisnike društvenih mreža je zanimalo i koje je godište, s obzirom da se ispod marame naziru sede vlasi.

Iako je reč o anonimoj ženi koja je veoma uspešna u svojoj profesiji, mnogi su istakli da po lepoti ne mogu da joj pariraju ni najveće holivudske dive poput Anđelina Džoli, Eva Longorija, Džesika Alba...

Vrlo brzo se saznalo da ima 35 godina, dolazi iz Italije, a danas radi za GBPA architects iz Milana. Bilo je i onih koji su se pitali kako nije završila na nekom filmskom platnu, a onda su došli do informacije da se ipak tokom studentskih dana bavila modelingom, te da je uživala u poziranju ispred objektiva, potom se posvetila obrazovanju.

Međutim, na nekim snimcima od pre nekoliko godine teško da bismo mogli da je prepoznamo, jer je imala veoma drugu braon kosu, dok danas nosi paž frizuru, koja joj, čini se, još bolje stoji.

Ono što je posebno oduševilo dame je to što ništa nije radila na sebi, te čak ponosno nosi i poneki sedi pramen koji nikako ne umanjuje njenu lepotu.

foto: Printscreen Instagram - maurositura

„Najlepša žena na svetu, „ko je ona“, „napokon prirodna žena bez šminke i filtera“, “ ubija koliko je lepa“, „boginja“, „sija senzualnost“ – samo su neki od komentara.