Žena živi sa dva muža u poligamnom braku i planira da dovede još 1: Zbog smenjivanja u krevetu, on najviše ispašta

Žena koja živi sa dva muža u poligamnom braku otkriva na koji način funkcionišu.

Objavljeno: 11.10.2024. 20:55h
Foto: Printscreen Instagram/ progressive_love_academy

U poslednje vreme, vest o ženi koja se udala za dva muškarca izazvala je senzaciju. Žena se zove Kenija Stivens, a njena dva muža su Karl i Tiger. Sa prvim mužem je 26 godina, a sa drugim mužem 10 godina. Četiri godine u braku sa Karlom, zaljubila se u drugu osobu.

U viralnom videu, Kenija, stručnjak za odnose i ljubavni trener, deli detalje o svom životu, otkrivajući da ima dva muža koji je duboko vole. Pozivajući se na svog prvog muža, ona pominje da se zove Karl i da su zajedno 26 godina. Ona predstavlja i svog drugog muža, Tigra, sa kojim je provela poslednjih 10 godina, i komentariše kako svi dobro žive zajedno.

Kenija dalje objašnjava da su ona i Karl preduzetnici, da upravljaju nekoliko onlajn kompanija i da su koautori mnogih knjiga. Tiger, njen drugi muž, dodaje da je pre nego što im se pridružio bio investitor koji je dane provodio analizirajući podatke o berzi.

Stevensovi nisu stranci na televiziji, jer su se pojavili u nekoliko emisija u kojima su razgovarali o procesu otvaranja svoje veze dok su promovisali svoj posao. Kao rezultat njihovog rada, TLC ih je takođe pozvao da budu deo njihove emisije u potrazi za mužem.

Kenija je prilično slobodoumna i uprkos tome što ima svoje muževe, ona takođe nastavlja da izlazi i ima više partnera, insistirajući da jednostavno voli da voli i zaista uživa u zabavljanju.

"Imam mnogo partnera, momaka i veza. Poliamorija nije za svakoga jer može biti složena u društvu u kojem je monogamija norma."

U jednom isečku iz emisije, trio objašnjava raspored spavanja, navodeći da Karl ima svoju spavaću sobu dok Tigar i Kenija spavaju zajedno.

FOTO: Printscreen Youtube/ TLC
FOTO: Printscreen Youtube/ TLC
FOTO: Printscreen Instagram/ progressive_love_academy
FOTO: Printscreen Instagram/ progressive_love_academy
FOTO: Printscreen Instagram/ progressive_love_academy

Kenija je priznala da joj dva muža nisu dovoljna, te da planira da dovede još nekoliko njih.

Bonus video: