"Skrivena" ćerka Donalda Trampa: Dobio je sa ljubavnicom, Srbiju drži u srcu, a ime dobila po očevoj ludoj želji

Ćerka Donalda Trampa, koju su smatrali skrivenom jer je odrastala van reflektora, Tifani Tramp, ima vrlo zanimljivu životnu priču. Od svih putovanja, čini se da joj je Srbija ostavila poseban utisak.

Objavljeno: 11.10.2024. 10:46h 12:10h
Foto: Louise Barnsley / Pacific coast news / Profimedia

Tifani Tramp, druga ćerka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, objavila je da je trudna i da čeka svoje prvo dete, što je oduševljeni otac Donald odmah podelio s javnošću.

Tifani Tramp je veći deo svog života provela van svetla reflektora — ali sve se to promenilo kada je njen otac Donald Tramp započeo svoju prvu predsedničku kampanju 2016. godine.

foto: VEM/ MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uprkos Donaldovoj javnoj prepoznatljivosti, Tifani je imala detinjstvo van reflektora sa svojom majkom Marlom Mejpls. Kao jedino dete bivšeg para, Mejpls je odlučila da odgaja Tifani u Kaliforniji nakon razvoda od Donalda 1999. godine. Kao samohrana majka, Mejpls je želela da, živeći na suprotnom kraju zemlje od svog poznatog bivšeg muža, Tifani ne mora da živi u njegovoj senci.

Tokom svog mirnog detinjstva, Tifani kaže da je uspela da izgradi “neverovatna” prijateljstva i ostane prizemljena zahvaljujući majčinim “dobrim vrednostima.” Igrala je odbojku i košarku, a razvila je i strast prema umetnosti. Održavala je kontakt sa Donaldom i povremeno ga viđala tokom školskih raspusta, kasnije deleći da je bio smešan i pun ljubavi kao otac koji ju je često podsećao da “bude dobra u školi.”

foto: Profimedia

Iako su postojale glasine o zategnutosti u njenom odnosu sa Donaldom, Tifani kaže da to nije tačno. Zapravo, stekla je javnu prepoznatljivost zbog svoje podrške ocu tokom njegove prve predsedničke kampanje, pojavljujući se na brojnim događajima i držeći govore.

Tifani Arijana Tramp je rođena 13. oktobra 1993. godine u bolnici Svete Meri u Vest Palm Biču, na Floridi. Ime je dobila po čuvenoj juvelirskoj kući Tifani, a sve to je nastalo jer je Donald Tramp uspeo da kupi prava na vazdušni prostor iznad čuvene prodavnice brenda u Njujorku kako bi izgradio kulu Tramp. Zato što je uspeo da sklopi odličan biznis, on je po tom odličnom biznis potezu sa juvelirskom kućom, nazvao svoju ćerku.

foto: Profimedia

Nakon razlaza njenih roditelja, Tifani i njena majka su se preselile u Kaliforniju kako bi živele daleko od svetla reflektora. U jednom pojavljivanju u emisiji "Tudej", Mejplsova je objasnila da je smatrala da je "važno" provoditi vreme jedan na jedan sa Tifani i pružiti joj priliku da "otkrije ko je ona."

Kako je Tifani uglavnom odrastala na Zapadnoj obali, imala je priliku da viđa svog oca samo tokom praznika i posebnih prilika, kada je provodila vreme ili u Njujorku ili u Mar-a-Lagu. Porodični prijatelji su rekli za "Njujork tajms" da bi Donald takođe leteo u Kaliforniju kad god bi Tifani dobijala nagrade u školi, a Mejplsova je naglasila da se uvek trudila da njena ćerka provodi vreme sa svojim ocem.

foto: Profimedia

Za razliku od sve ostale dece Donalda Trampa, moglo bi se reći da je Tifani najudaljenija od njega jer živi na drugom kraju države, a znaju da se ne čuju po nekoliko meseci.

Ipak, njihovi odnosi su uvek dobro, kao da su zajedno non-stop. Tifani Tramp je završila Pravni fakultet na Džordžtaun univerzitetu, i bavi se advokaturom.

Zanimljvio je da je prvo stažirala kod Ane Vintur u "Vogu" i da je jako želela da se bavi modom i novinarstvom. Međutim, put ju je odveo na drugu stranu, a i Ana Vintur i njen otac danas baš nisu u dobrim odnosima.

foto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Tifani Tramp se 2022.godine udala za svog dugogodišnjeg dečka Majkla Bulosa.

Njih dvoje su 2019. bili gosti srpske prestonice na 11 dana, i bili su veoma oduševljeni svojim putovanjem.

Provodili su se u Skadarliji, pili rakiju, išli u šoping, a Tifani je objavila na ćirilici post na Instagramu: "Pozdrav iz Srbije".

Prema fotografijama koje su bile dostupne i snimcima provoda, može se reći da joj je Srbija ostavila poseban utisak i da ima posebno mesto u njenom srcu. Tifani je za svog oca ponela čvarke i rakiju, kako su tada tvrdili zaposleni u hotelu u kom je ona odsedala dok je bila u Srbiji.

Bonus video: