Odelo Ume Turman za kojim se svi na ulici okreću: Ovo je najlepši komad koji smo videli ovog meseca- nema ravni

Uma Turman ponovo očarava svojim izgledom, ovog puta u savršenom odelu.

Objavljeno: 10.10.2024. 09:17h
Foto: Yale Productions - BKStudios - B / Christophel Collection / Profimedia

Uma Turman nas još jednom podseća zašto važi za jednu od najbolje odevenih žena u Holivudu, ovoga puta u elegantnom smeđem odelu koje je savršeno kombinovalo klasične i moderne elemente.

U pitanju je bilo trodelno odelo koje se sastojalo od: širokih pantalona, prsluka i sakoa, a sve u savršenoj harmoniji toplih zemljanih tonova koji su naglašavali njen prirodni ten i ležernu, ali sofisticiranu pojavu.

foto: Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Široke pantalone sa visokim strukom dodale su dozu opuštenosti, ali i elegancije, dok je prsluk uneo notu klasične poslovne formalnosti dvadesetih godina prošlog veka.

Ono što je ovo odelo izdvojilo jeste suptilnost boje i materijala koji se ne nameću, ali jasno pokazuju vrhunski osećaj za stil i luksuz.

Kombinacija prsluka i sakoa pružila je klasičan, pomalo retro vajb, podsećajući na mušku modu iz prošlih decenija, ali interpretiran na ženstven i moderan način. Smeđa boja, iako često potcenjena, savršeno odgovara trenutnim jesenjim trendovima koji favorizuju prirodne tonove i opuštene, ali sofisticirane krojeve.

foto: Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uma je ovaj elegantan izgled zaokružila crnim sunčanim naočarima koje su dodale dozu glamura. Njeno jednostavno oblikovana kosa padala je slobodno, čime je doprinela celokupnoj ravnoteži stajlinga – ništa previše strogo, ništa previše opušteno, već savršen balans koji joj omogućava da ostane u centru pažnje bez preteranih napora.

Ovo odelo je sjajan primer kako spoj klasičnih komada može izgledati savremeno i privlačno, pogotovo kada se kombinuje sa jednostavnim, ali efektivnim detaljima. Uma Turman nam još jednom pokazuje da moda ne mora biti previše komplikovana da bi bila upečatljiva – ponekad je tajna u jednostavnosti i dobro osmišljenom kroju koji savršeno prati liniju tela.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: AP / Evan Agostini
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Reuters / Arthur Mola/Invision/AP

Bonus video: