Ova žena rodila je najlepšeg muškarca na svetu: Živi u bedi u trošnoj kući, a svako ko ga je video ostao je zadivljen

Objavljeno: 10.10.2024. 10:49h 11:35h
Foto: Printscreen TikTok - hair.and.makeup.by.sidra

Postoje ljudi koji svojom prirodnom lepotom prosto očaravaju, bez obzira na način odevanja, stilizovanja kose, šminkanje. Kada je reč o muškarcima, prema brojnim istaživanjima Italijani slove za najzgodnije pripadnije jačeg pola. Iako o lepoti ne bi trebali raspravljati, slika jednog dečaka iz Pakistana ujedinila je sve korisnike društvenih mreža širom sveta - kada su videli njegovi sliku, malo je reći da su se oduševili. Njegov pogled se, definitivno, ne zaboravlja.

Naime, Pakistanci su kroz vekove važili za veoma lep narod sa vrlo specifičnim načinom oblačenja. Naročito njihove oči oduzimaju dah, mnogi imaju neopisivu boju koja kao da hipnotiše.

Uprabvo iz ove zemlje se pojavio snimak jednog dečaka koji duže vreme kruži po TikTok-u i Instagramu, a niko ne može da poveruje da mališan zaista tako izgleda, te mnogi sumnjaju da je fotošop u pitanju. Međutim, kada vide i sliku majke, shvate da aplikacije sa obradu fotografija sigurno nisu upotrebljenje.

foto: Printscreen TikTok - hair.and.makeup.by.sidra

Dečak ne samo da ima hipnotšuće lepe oči, već ga krasi simetrično lepo lice poput modela na naslovnicam najprestižnijih časopisa.

- Definitivno najlepši dečak na planeti - zaključio je jedan od korisnika mreže.

Ovaj tinejdžer zbog vrlo retkog izgleda, po mišljenju mnogih, odmah bi trebalo da kroči na modnu pistu, jer kako ističu, rođen je da bude model ili glumac. Međutim, živi u uslovima koji nisu dostojni čoveka, ali osmeh sa lica ne skida.

foto: hair.and.makeup.by.sidra

Međutim, i lepota njegove majke, takođe, ostavila je ljude bez teksta, te je jasno na koga ovaj mališan liči. Iako sakrivena ispod zara, ova Pakistanka zrači i ima identične oči kao i njen sin.

Mnogi su komentarisali kako su Pakistanci jedni od najlepših naroda na svetu i da je njihova koža zapanjujuća.