Juče se porodila, a danas dominira modnim stilom: Žena Darka Lazića obukla 2 jesenja klasika

Katarina Lazić rodila je ćerku poznatom folkeru Darku Laziću i danas su izašle iz porodilišta, stajling mlade mame obara s nogu

Objavljeno: 09.10.2024. 14:38h
Foto: Printscreen Instagram

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna. Devojke su danas izašle iz bolnice, a ponosni tata je došao po njih. Pevač nije krio sreću sa širokim osmehom na licu, a nije ni novopečena majka.

Katarina izgleda kao da se nije porodila pre nekoliko dana, a za izlazak iz porodilišta se odlučila za trendi kombinaciju sa kožnom jaknom i kaubojskim čizmama.

foto: Kurir

Darkova bolja polovina ponela je dva neprevaziđena jesenja klasika, ali po poslednjoj modi. Braon i bez tonovi se vraćaju na velika vrata i apsolutno su obavezni u ormanima trendi devojaka ove sezone.

Kratka i lepršava haljina otkrila je vitke noge, a verujemo da je za poseban sjaj kojim je zračila zaslužna upravo malena Srna.

Inače Katarina je sa sestrom osnovala brend i zajedno dizajniraju trenerke koje će joj verujemo biti najbolji izbor u narednim danima sa bebom.

Bonus video: