Sin čuvene pevačice nekada je bio prelepa žena, a danas izgleda neverovatno: Mnogi su iznenađeni slikama "pre i posle"

Sin čuvene pevačice Šer nekad je bio žena, a slike "pre i psole" mnoge su iznenadile.

Objavljeno: 08.10.2024. 17:25h
Foto: Stefan/KNNG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je ćerka pevačice Šer, objavila da je muško, pevačica je dugo krivila sebe, smatrajući da je trebalo da više pažnje posveti ćerki nego karijeri. Čez je ćerka pevačice Šer i pokojnog Sonija Bona.

Čestiti je krivila Šer što joj je karijera uvek bila važnija od porodice, a kao dete nije dobijala dovoljno ljubavi. Najbliža osoba Čestiti je oduvek bio njen otac, Soni Bono, koji ju je odgajao čak i nakon što su se on i Šer razdvojili.

foto: MARK RALSTON / AFP / Profimedia

Kasnije u jednom intervjuu, pevačica je priznala da je zaista dugo sebi zamerala zbog onoga što se dogodilo njenoj ćerki. U nekom trenutku je čak pomislila da uopšte nema pravo da rađa decu i požalila što, postavši majka, nije odustala od osvajanja šou biznisa. Šer je rekla da je verovatno trebalo da prestane da ide na turneju i da "ostane kod kuće, peče kolačiće i više priča sa Čestiti".

Naime, Čez je prvo otkrio da je gej, da bi potom rekao i da je transrodan, dok je 2009. godine započeo proces tranzicije u muškarca.

foto: Priscilla Grant / Everett / Profimedia

Proces tranzicije okončan je 2012. godine, kad je prošao operaciju promene pola i legalno promenio ime. U intervjuu kod Opre Vinfri, Čez je istakao da mu život pre tranzicije nije bio lak, te da se uvek osećao zarobljeno u svom telu.

foto: Coqueran / Backgrid USA / Profimedia

"Odmalena sam se osećao kao dečak, a kad sam ušao u pubertet i dobio obline, to me užasavalo. Osećao sam kao da me sopstveno telo izdaje, jer je radilo sve suprotno od onoga kako sam se ja osećao. Život pre tranzicije bio je zaista težak ", rekao je.

Čez je pomoću operacije i hormonske terapije uspeo da postane muškarac, a uprkos tome što je imao veliki problem sa viškom kilograma, zadovoljan je svojim telom.

foto: Paul Harris / Pacific coast news / Profimedia

Šer već dugi niz godina podržava LGBT zajednicu, međutim na početku je imala problem da prihvati sinovljevu promenu.

FOTO: Biagi/Lano/AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Josephine Santos Pacificcoastnew / Pacific coast news / Profimedia
FOTO: Josephine Santos Pacificcoastnew / Pacific coast news / Profimedia
FOTO: Stefan/KNNG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: ODuran / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Michael Jade / ADMedia / Profimedia
FOTO: Startraks Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Čula sam njegov stari glas na sekretarici i to mi je jako teško palo. Ubrzo sam shvatila da ga nisam izgubila, nego je on samo u drugom obliku", ispričala je za CNN.

Bonus video: