Oženjeni glumac na silu joj napravio dete, ona ceo život krivila sebe: Ćerki izmenila izgled, al ovo joj nije oprostila

Glumicu je Klark Gejbel upoznao na snimanju i nije mogao da joj odoli, ona se zbog sramote povukla

Objavljeno: 13.10.2024. 07:00h
Foto: Profimedia

"Kralj Holivuda" Klark Gejbl mogao se pohvaliti ne samo impresivnom filmografijom, već i bogatim ličnim životom. Glumac se ženio pet puta i postao otac dvoje dece. Ali svi već dugo znaju da je slavna filmska zvezda imala još jedno dete, za koje nije želeo ni da čuje.

Tokom snimanja filma "Zov divljine", Klark Gejbl je upoznao Loretu Jang. Na snimanju je vladala flertujuća atmosfera, a između para se razvila hemija koju su primetili svi oko njih. Sve se to dovelo do kobnog događaja da je po završetku rada na filmu, kada su se glumci noćnim vozom vraćali u Holivud, oženjeni muškarac zavirio u kupe svoje koleginice. Glumica dugi niz godina nije mogla da priča o tome šta se dogodilo između njih tog dana.

foto: Profimedia

Kasnije su jedni govorili da je to bilo silovanje, dok su drugi insistirali da je bilo obostrano. U stvari, i sama Loreta je potvrdila ovo poslednje, rekavši svojoj sestri da je zaista imala odnos sa Klarkom, iako ga je u početku zamolila da se kontroliše jer je katolkinja.

U svakom slučaju, Jang je ubrzo otkrila da čeka dete. Prvo je rekla sestri, pa majci. Žena se zgrozila i odmah odvela ćerku kod porodičnog lekara na pregled. Doktor je potvrdio trudnoću. Pobožna porodica nije imala izbora: Loreta je trebalo da nosi i rodi bebu, ali tajno, da izbegne sramotu.

Svoju vezu uspeli su da poprave tek pre Jangove smrti 2000. Neposredno pre njene smrti, Loreta je tada otkrila ćerci da ju je Gejbl u stvari silovao, ali da je krivica i dalje na njoj, jer ga je provocirala.

foto: Profimedia

Džudi je rođena daleko od Holivuda, a ime oca na njenom izvodu iz matične knjige rođenih je bilo prazno. Jang je kasnije otkrila da je usvojila bebu (koju je, inače, nakratko dala sirotištu), ali glasine o njenoj stvarnoj vezi sa glumicom i o tome ko bi njen otac mogao da bude su se širile kao požar. Džudina najočiglednija sličnost sa poznatim glumcem su bile njene uši, koje su bile oblikovane baš kao očeve.

Loreta je prvo pomagala ćerki da ih sakrije iza lokni i šeširića, ali kasnije je odvela devojčicu hirurgu koji joj je uradio otoplastiku kako bi manje ličila na Gejbla. Istina je konačno otkrivena kada je Džudi imala 23 godine. Dugo je pokušavala da o tome razgovara sa svojom majkom, ali je njena majka samo osudila ćerku zbog njene radoznalosti i zabranila joj da ikada bilo gde pokreće tu temu.

Međutim, 1994. godine devojka je objavila memoare u kojima je rekla da je Clark Gajbl njen otac. Loreta to nikada nije mogla da joj oprosti. Glumica je tri godine prestala da komunicira sa ćerkom i takođe je javno izjavila kako je ona sve izmislila.

Bonus video: