Dobila na lutriji, ali se sve pretvorilo u veliko prokletstvo: Zbog srećke izgubila sve, ostala bez igde ikoga

Kada je dobila na lutriji, svet joj se srušio kao kula od karata. Prenosimo vam ispovest devojke koja zbog svega mora da posećuje psihoterapeuta.

Objavljeno: 07.10.2024. 15:45h
Autor:
Foto: Shutterstock

Jedna devojka se požalila na društvenoj mreži Redit, da joj se život pretvorio u noćnu moru nakon što je osvojila 534.750 evra na lutriji, piše "Dejli Star".

Rekla je da je novac uništio svaku smislenu vezu u njenom životu i da ju je ostavio samu sa svojim bogatstvom. Isprva je mislila da će joj dobitak na lutriji pretvoriti život u bajku, ali bila je u zabludi.

Žena je otkrila da je impulsivno kupila srećku i potpuno je zaboravila na nju sve dok nije naišla na izvlačenje brojeva na TV-u. Nakon što je proverila svoj listić, shvatila je da je osvojila džekpot od 534.750 evra. Kada je novac legao na njen račun, njeni roditelji, sestra i dečko okrenuli su se protiv nje.

foto: Shutterstock

"Nikada nisam mislila da će dobitak na lutriji biti išta drugo osim 'ostvarenja' sna. Ali evo me, sa više novca nego što sam ikad zamišljala, i osećam kao da mi se život raspada", napisala je na Reditu.

"Kad sam osvojila džekpot, bila sam u šoku i nazvala sam svog dečka, Džejmsa, i on je odmah došao, podjednako oduševljen. Oboje smo bili presrećni i sanjali smo o tome šta možemo uraditi sa novcem, ali san se brzo pretvorio u noćnu moru", kazala je žena.

Otkrila je da je Džejms počeo da pravi planove za trošenje novca bez njenog učešća. "Hteo je da da otkaz na poslu, kupi luksuzni automobil i uloži u 'rizične' poduhvate. Kada sam mu predložila da idemo polako i možda razgovaramo sa finansijskim savetnikom, to mu se nimalo nije svidelo."

foto: Profimedia / Laurent Hamels / PhotoAlto /

"Dobitak na lutriji se pretvorio u prokletstvo" "Optužio me da mu ne verujem i rekao da pokušavam sve da kontrolišem. Tada se uključila moja porodica. Moji roditelji, sa kojima sam oduvek bila u zategnutim odnosima, odjednom su želeli da ponovo postanemo bliski. Počeli su da pričaju o svojim finansijskim problemima i kako bi im dobrodošla pomoć."

"Moja sestra, koja je oduvek bila ljubomorna na mene, direktno je tražila deo novca, govoreći da ga zaslužuje zbog svih vremena kada me je 'izdržavala'. Imala sam osećaj kao da me svi drugačije gledaju, kao da sam im sada samo banka," napisala je nesrećna žena.

"Moja me sestra nazvala pohlepnom i optužila da sam napustila svoju porodicu. Osećala sam se zarobljeno i nesposobna da usrećim bilo koga. Džejms i ja smo shvatili da nam se ljubavni život pokvario. Odlučili smo da raskinemo."

foto: Profimedia

"Sama sam sa svojim bogatstvom, ali se nikada nisam osećala siromašnije. Moja porodica jedva razgovara sa mnom, a izgubila sam nekoga za koga sam mislila da ću provesti život s njim. Unajmila sam finansijskog savetnika i terapeuta da mi pomognu da se snađem u ovoj novoj stvarnosti, ali emocionalni trošak je ogroman."

"Dobitak na lutriji je trebalo da bude blagoslov, ali se pretvorio u prokletstvo. Volela bih da mogu da se vratim na vreme kada su stvari bile jednostavnije, a odnosi iskreni," završila je svoju ispovest žena.

Bonus video: