Najseksipilnije muške zvezde po svakom znaku horoskopa: U ovom jednom dolaze ubedljivo najlepši

Evo kom znaku horoskopa pripadaju najseksipilniji muškarci među poznatima. U jednom ih ima ubedljivo najviše.

Objavljeno: 07.10.2024. 14:09h
Autor:
Foto: Carlos Costas / Pacific coast news / Profimedia

Bivši najseksepilniji muškarci po izboru magazina "Pipl" predstavljaju zanimljivu grupu.

Toliko zanimljivu, da su raspoređeni po svim 12 znakova zodijaka, s tim što su neki znakovi mnogo zastupljeniji od drugih.

Na primer, glumac Pol Rad je jedini Ovan, a Adam Levin jedina Riba, dok je pet muškaraca rođeno u znaku Bika, a još pet u znaku Device.

U nastavku otkrijte i ko je rođen pod kojim znakom — i koji seksi muškarac odgovara vašem znaku!

Ovan

foto: Profimedia

Ovan je prvi znak zodijaka, pa je logično da se za osobe rođene u ovom znaku kaže da su prirodni lideri. Ovi smeli vatreni znakovi, rođeni između 21. marta i 19. aprila, poznati su po svojim ambicioznim, takmičarskim i tvrdoglavim osobinama.

Pol Rad je otkrio svoju tipičnu Ovnovsku ljubav prema takmičenju 2021. godine, kada je rekao da je gledanje njegovog tima iz rodnog grada, Kanzas Siti Čifse, kako osvajaju Super Bowl, bio jedan od najvećih trenutaka u njegovom životu.

FOTO: Profimedia
FOTO: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
FOTO: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Džordž Kluni, Pirs Brosnan, Čening Tejtum, Dejvid Bekam i Dvejn Rok Džonson imaju više zajedničkog od toga što su proglašeni za najseksepilnije muškarce. Svi su rođeni između 20. aprila i 20. maja, što znači da pripadaju grupi zodijačkog znaka Bika.

Odgovorni i vredni, ovaj zemljani znak ima reputaciju lojalnih, pouzdanih, strpljivih i ljubaznih osoba. Takođe imaju sklonost ka uživanju u luksuzu i udobnosti. Baš kao i bik koji simbolizuje ovaj znak, prolećne bebe umeju da budu tvrdoglave, ali je ta osobina verovatno prednost za ovu odlučnu grupu.

FOTO: Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Profimedia

Oni koji su rođeni između 21. maja i 22. juna, kao što su nosioci titule "Najseksepilnijeg muškarca" Kris Evans, Džoni Dep i Blejk Šelton, pripadaju znaku Blizanaca. Ovaj vazdušni znak — simbolizovan "blizancima" — poznat je po nezavisnosti, razigranosti, harizmi i inteligenciji. Oni su društveni leptiri koji su spremni da šarmiraju i zabavljaju sve oko sebe.

FOTO: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Profimedia

Četvrti znak, Rak, je astrološki znak Toma Kruza i Harisona Forda. Rođeni od 21. juna do 22. jula, predstavljeni rakom, Rakovi su poznati po tome što su u dodiru sa svojim emocijama i emocijama drugih — oni su empatični, pažljivi, brižni i zaštitnički nastrojeni.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Skupite se oko Lava, kralja zodijaka, i svih onih koji pripadaju ovom vatrenom znaku. Osobe rođene između 23. jula i 22. avgusta smatraju se sjajnim zvezdama sa obiljem samopouzdanja i entuzijazma. Lavovi, kao što su Ben Aflek i Kris Hemsvort, su ambiciozni, kreativni i nezaustavljivi kada nešto zacrtaju.

FOTO: Profimedia
FOTO: EPA / Lionel Hahn
FOTO: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Profimedia

Device, rođene između 23. avgusta i 22. septembra, obično su skromne, vredne i analitične osobe. Prirodno uzemljene kao zemljani znak, Device su saosećajne, fokusirane i pronicljive. Pet njih je proglašeno za "Najseksepilnijeg muškarca" po izboru "Pipla": Mark Harmon, pokojni Šon Koneri, Ričard Gir, Kijanu Rivs i Idris Elba.

FOTO: Profimedia
FOTO: AP / Richard Shotwell

Sedmi znak zodijaka, Vaga, predstavljen je vagom, pa ima smisla što se Vage smatraju uravnoteženim i diplomatičnim osobama. Ovaj vazdušni znak karakterišu društvenost, saosećajnost, zabava i romantika. Met Dejmon i Hju Džekmen, obojica rođeni između 23. septembra i 22. oktobra, krasili su naslovnicu magazina sa svojim živahnim duhom.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia/ editorial images

Strastvena, zaštitnička i moćna, Škorpija je poznata kao intenzivan znak zodijaka. Ovaj vodeni znak uključuje one rođene između 23. oktobra i 21. novembra, kao što su Heri Hamlin, Metju Mekonahi i Rajan Rejnolds. Jesenje bebe poznate su po tome što su brižne, ambiciozne, šarmantne i mudre.

FOTO: Todd Williamson for / Shutterstock Editorial / Profimediaž

Ovi vatreni znaci vole da putuju i uče nove stvari, prolazeći kroz život sa prirodnim optimizmom i radoznalošću. Zvezdana konstelacija Strelca vlada onima koji su rođeni između 22. novembra i 21. decembra, poput pokojnog Džona F. Kenedija mlađeg i Breda Pita. Avantura vodi duh devetog znaka; ovi lutalice nisu plašljivi kada je reč o preuzimanju rizika.

FOTO: Mike Coppola / Getty images / Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Simbolizovan kozom, Jarčevi su praktični, poslovno orijentisani, ambiciozni i sigurni u sebe. Možete se definitivno osloniti na one koji pripadaju ovom zemljanom znaku, rođeni između 22. decembra i 19. januara. S obzirom na ambiciju i istrajnost Jarčeva, ne iznenađuje što Mel Gibson, Denzel Vošington, Džud Lo, Bredli Kuper i Džon Ledžend pripadaju ovom zimskom znaku.

FOTO: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Treći vazdušni znak, Vodolija, najpoznatiji je po tome što su njegovi pripadnici ekscentrični i kreativni. Oni koji slave rođendane između 21. januara i 18. februara misle izvan okvira. Vodolije su nekonformisti i inovatori koji ipak zrače harizmom i lako sklapaju prijateljstva. Nik Nolti i Majkl B. Džordan rođeni su pod znakom Vodolije.

Ribe

foto: Beta

Rođeni između 19. februara i 20. marta, Ribe su poznate po svojoj osetljivosti i ljubaznosti. Ovi vodeni znaci — prikladno simbolizovani ribom — su maštoviti, kreativni i empatični. Poznati su po svojoj opuštenoj prirodi i velikodušnosti, a mnogi od njih su skloni muzici. Imajući to u vidu, sasvim je logično što Adam Levin pripada poslednjoj grupi zodijaka.

Bonus video: